PERSBERICHT

Feestelijke opening Donoghue & Moriarty Yachting

WEMELDINGE, 4 juli 2005 / Na een humoristische speech en het afschieten van een met balonnen geladen kanon heeft Mr. Paul Nouwen (oud-algemeen directeur ANWB) zaterdagmiddag 2 juli de officiële opening van het kantoor van het nieuwe bedrijf Donoghue & Moriarty Yachting te Wemeldinge verricht. Dit kantoor is gevestigd in het voormalig sluisbedieningshuis op het Sluisplateau. Ook mevrouw Maria Le Roy, Gedeputeerde van Economische Zaken en de burgemeester van Kapelle, de heer S.W.G.M. Kramer voeren het woord.

Donoghue & Moriarty Yachting is een nieuwe, snel groeiende makelaar in motorjachten vanaf 100.000 euro. Daarnaast is deze onderneming benoemd tot official dealer van het topmerk motorjachten Sunseeker en zal het bedrijf binnenkort dagcharter van motorjachten introduceren. Het bedrijf is genoemd naar de hoofdrolspelers in de serie Law and Order. Eigenaren van het bedrijf zijn Frank Sommeling, Dion de Hamer en Tom Wigmore.

De bedrijfsfilosofie wordt in sterke mate bepaald door de vergaande serviceverlening, die wordt geboden. Zo kan het schip op ieder moment naar de door de eigenaar gewenste plaats van bestemming worden gebracht, is er een limousineservice beschikbaar, kunnen boodschappen worden gedaan en aan boord gebracht en kan het schip van binnen en buiten worden schoongemaakt en -gehouden. Technische dienstverlening krijgt daarnaast de grootst mogelijke aandacht. De eerste nieuwe en gebruikte schepen zijn reeds verkocht. In de verkoophaven ligt inmiddels al een behoorlijk aantal schepen afgemeerd.