Gemeente Oisterwijk

publieksbalie van gemeente Oisterwijk vanaf 4 juli in gebruik 04-07-2005
Nieuwe centrale publieksbalie van gemeente Oisterwijk vanaf 4 juli in gebruik

Vanaf vandaag, maandag 4 juli, kunt u voor al uw producten en diensten van de gemeente Oisterwijk terecht bij de nieuwe centrale publieksbalie in het gemeentekantoor aan de Lind 44. U gaat weer via de vertrouwde hoofdingang naar binnen.

Het afgelopen half jaar is er met man en macht gewerkt om deze centrale publieksbalie te realiseren en het resultaat is er dan ook naar: een ruime, overzichtelijke hal waar u voor alle producten en diensten terecht kunt. Snel, duidelijk en volledig geïnformeerd worden met een minimale wachttijd: dat zijn de uitgangspunten van de centrale publieksbalie. Met allerlei voorzieningen zoals onder andere een klantgeleidingssysteem, waarbij u bij binnenkomst een bonnetje krijgt en u zo snel en efficiënt mogelijk naar de juiste balie wordt geleid, een informatiezuil waarop internet beschikbaar is, een nieuwe brochurelijn en centraal gelegen balies willen de medewerkers van de gemeente Oisterwijk u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Omdat de balies bij elkaar gelegen zijn, kunt u voor al uw producten en diensten op één plaats terecht. Mocht u eventjes moeten wachten, neem dan plaats in één van de comfortabele zitjes en neem een kopje koffie. Voor de kinderen is er een plekje om te spelen.

Hoewel de centrale publieksbalie klaar is, wordt er nog druk gebouwd aan de rest van het gemeentekantoor. Zodra de complete verbouwing achter de rug is, wordt de centrale publieksbalie pas officieel geopend. Dit zal een feestelijke opening worden met leuke activiteiten waarvan we u, zodra het zover is, natuurlijk op de hoogte stellen!

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl