1a68b8a.jpg 1a68b91.jpg


1a68b97.jpg

Time : 3:38:44 PM
Date : Friday, July 01, 2005
Sender Name: FREE RECORD SHOP BELGIUM

Ruil uw oude videofilms voor het goede doel in Vlaanderen

Over de verdwijning van de videocassette

De verkoop van videocassettes gaat al een hele tijd achteruit. Sinds de komst van de DVD in 1997 is de stijging in verkoop van DVD's fenomenaal te noemen. Niet alleen films maar ook muziek kende de weg naar deze digitale geluidsdrager. De dvd-speler baande zich een weg naar de meeste huiskamers. Zodoende kent de videocasette een neergaande tendens in verkoop. In 2005 stellen we vast dat er ruim
15 DVD's verkocht worden voor slechts één verkochte videocassette (bron : GFK).

Steun het goede doel!
Met deze verrassende actie is er echter een goede bestemming voor de oude videocassettes in uw kast : geef uw videocassette aan het goede doel en ontvang 5 ¤-korting (*) op een DVD naar keuze uit het Warner Home Video-assortiment.

Deze actie kwam tot stand in samenwerking met Warner Home Video en Make-A-Wish. De door deze actie verzamelde videocassettes worden aan goede doelen geschonken onder meer aan Make-A-Wish.

Over Make-A-Wish
Make-A-Wish® Belgium werd opgericht in 1990. Vijf jaar later kregen Vlaanderen en Wallonië ieder een autonome afdeling. Make-A-Wish® Belgium - Vlaanderen is gespreid over 5 regionale kernen: Limburg, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Een 100-tal onbezoldigde vrijwilligers zetten zich bijna dagelijks in voor de verwezenlijking van hun doelstelling. De voorbereiding van de wensen, het bezoeken van de wenskinderen en hun families, de feitelijke wensvervullingen, fondsenwerving, de vertegenwoordiging op allerlei manifestaties, de promotie, de administratie,... Iedere medewerker tracht die speciale kinderdromen waar te maken.

Make-A-Wish is een vrijwilligersorganisatie die de hartenwens vervult van kinderen tussen drie en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte.

Yasmine en Kris Wauters hebben hun hart gegeven aan Make-A-Wish® Voor meer info : zie www.makeawish.be

Over Free Record Shop
Met 182 winkels in Nederland en 70 in België en Luxemburg is Free Record Shop een vooruitstrevende winkelketen met een groot aanbod aan entertainment producten. Music, movies, games, books en more. Door deze actie wil Free Record Shop zich eens te meer profileren als n° 1 in DVD. Het aanbod aan videocassettes wordt dan ook totaal afgebouwd binnen de keten Free Record Shop.
(*) volledige info en voorwaarden over deze actie te vinden in actiecommunicatie in alle winkels en op de website www.freerecordshop.be

Voor meer info : contacteer
Free Record Shop Belgium NV
Jean-Pierre Demeuter
Commercieel Manager
GSM 0485 55 63 05
Tel kantoor 03/870 57 88
E-mail : jpdemeuter@frs.be