MENZIS

Ardyn viert dubbel feest met haar klanten

Vanaf 1 juli 2005 zijn bedrijven niet langer wettelijk verplicht om aangesloten te zijn bij een arbodienst. Reden voor Ardyn om feest te vieren met werkgevers. Want één wettelijke verplichting minder betekent meer vrijheid en dus meer kansen voor bedrijven en instellingen. Daarnaast is Ardyn blij met de 7 die zij onlangs voor haar kwaliteit kreeg van de Arbodiensten Monitor van Marketconcern - de hoogste waardering in het onderzoek. Om haar klanten goed te informeren over de wetswijzigingen, organiseert Ardyn speciale regiobijeenkomsten, waar natuurlijk wordt getrakteerd.

Ardyn is blij dat het wettelijk verplichte karakter verdwijnt uit de relatie met haar klanten. Naar de mening van Ardyn beperken wettelijke verplichtingen creativiteit en oplossingen eerder dan ze te stimuleren. In de dienstverlening op maat van Ardyn is de zelfwerkzaamheid van de klant daarom altijd al het uitgangspunt geweest. De komende liberalisering van de arbowet sluit mooi aan bij deze werkwijze en is op zich al een reden tot feest.

Nummer één in dienstverlening
Dat de aanpak van Ardyn werkt, blijkt uit het feit dat Ardyn als nummer 1 uit de bus kwam voor wat betreft de kwaliteit van haar dienstverlening (met als cijfer een 7) volgens de Arbodiensten Monitor van Marketconcern. Voldoende reden dus voor Ardyn om dubbel feest te vieren, samen met haar klanten. Overigens gaven de Nederlandse gemeenten Ardyn eind vorig jaar in hun eigen klanttevredenheid onderzoek al de hoogste waardering voor haar dienstverlening.

Regiobijeenkomsten
Daarom zijn de klanten van Ardyn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan regiobijeenkomsten, om hen te informeren over de liberalisering van de Arbowet. En om het feestgevoel te delen, maakt Ardyn van de gelegenheid gebruik haar klanten te trakteren op taart en lunch.

Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op de onderwerpen Wat verandert er in de wet? Wat betekent dat voor u als werkgever?, Nieuwe regels en criteria en Welke keuzemogelijkheden heeft u? Aansluitend vindt een interactieve sessie plaats met een forum en discussie. De bijeenkomsten vinden verspreid plaats over het hele land. Hierdoor zijn de klanten in de gelegenheid de bijeenkomst te bezoeken in hun eigen regio.

Meer informatie over de regiobijeenkomsten is te vinden op de website van Ardyn onder Dubbel Feest. Natuurlijk worden klanten ook uitgebreid ge¡nformeerd via het relatiebulletin Accent.

Profiel Menzis
Menzis behoort tot de top 4 van all care verzekeraars in Nederland. Menzis biedt diensten en verzekeringen aan op het gebied van zorg, gezondheidsbevordering, Arbo, verzuimreductie en reïntegratie. Onderdeel van Menzis zijn de zorgverzekeraars Amicon, AnderZorg, Geové, Nederzorg, NVS, Rijnmond en het Arbo- en reïntegratiebedrijf Ardyn en Prové. Menzis Zorg is verantwoordelijk voor de landelijke zorginkoop voor Menzis. Dankzij de combinatie van zorgverzekeringen en inkomensverzekeringen met de arbo- en reïntegratieservices kan Menzis met Ardyn uitstekende full package diensten aanbieden aan werkgevers.

Noot voor de redactie,