Gemeente Oss


23/6/2005 - Extra commissievergadering over Integratiebeleid

28 Juni Raadzaal voormalig Waterschapsgebouw

`Oss is niet alleen voor alle Ossenaren; ze moeten Oss ook zelf maken.' Onder dat motto heeft de gemeente Oss drie openbare en drie besloten bijeenkomsten gehouden over integratie in Oss. De thema's van de bijeenkomsten waren `Jeugd en Onderwijs', `Werk en Inkomen' en `Wonen en Samenleven'. De resultaten van deze bijeenkomsten zijn samengebracht in een rapportage. Daarnaast is in een andere rapportage in beeld gebracht wat de huidige stand van zaken is van het gemeentelijk integratiebeleid

Op basis van de informatie uit deze twee rapportages, vergadert de commissie Maatschappelijke Participatie over het toekomstige integratiebeleid voor de gemeente Oss. Dit gebeurt in een extra vergadering op 28 juni vanaf 19.30 uur in de Raadzaal van het voormalig Waterschapsgebouw. Deze vergadering is openbaar. U bent van harte welkom om als toehoorder aanwezig te zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om op het forum van de website www.integratie-in-oss.nl te discussieren over bovengenoemde thema's.

Vanaf 28 juni kunt u de informatie die naar commissie Maatschappelijke Participatie is verstuurd downloaden op de website. Deze informatie ligt vanaf 28 juni ook ter inzage bij Publieksvoorlichting in het gemeentehuis.