Ingezonden persbericht

Sporten voor het emma kinderziekenhuis

Barry/s spint voor Emma

AMSTERDAM, 20050607 -- Stichting Steun Emma kinderziekenhuis AMC staat centraal tijdens spinning marathon "Barry/s Spint voor Emma" "Barry/s Spint voor Emma" is de naam van de spinning marathon, georganiseerd door Barry/s Health Centre. De spinning marathon zal plaats vinden op het dakterras van NEMO op zondag 26 juni 2005 van 12.00 - 17.00 uur en is bedoeld om de stichting steun Emma kinderziekenhuis AMC te steunen.


Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC financiert, met hulp van donateurs en bedrijven, voorzieningen om het verblijf van kinderen en hun ouders in het Emma Kinderziekenhuis AMC te veraangenamen. Het ziekenhuis en de overheid hebben hiervoor helaas geen geld. Ook ondersteunt de Stichting wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van de behandeling en begeleiding van zieke kinderen. De Stichting is in het bezit van het CBF keurmerk. Meer info: www.steunemma.nl

Wat is spinning?
De trend in de sportschool anno nu: spinning. Een cardio training onder begeleiding van muziek op een soort hometrainer. Bij spinning wordt niet alleen optimaal gewerkt aan je conditie, er worden ook enorm veel calorieën verbrand. Iedereen kan meedoen aan een spinning work-out: je kunt trainen op je eigen niveau, omdat de fiets op verschillende weerstanden kan worden gezet. Spinnen is supergoed voor het lichaam: het hart wordt sterker, de longinhoud groter en de doorbloeding wordt beter. Dus... Waar wacht je nou nog op?

De locatie "NEMO" in Amsterdam zal het strijdtoneel zijn van een 5 uur durende spinning marathon. Met nationale en internationale presenters zullen plezier en actie centraal staan. Bekende Nederlanders zetten zich tijdens dit evenement in voor het goede doel Het dakterras beschikt over het mooiste uitzicht op het welbekende IJ, dat je als sporter kan bedenken.

De deelnemers van deze marathon verdienen goud, niet omdat ze niet alleen sportief bezig zijn, maar tegelijkertijd ook een steentje bijdragen aan de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC.

Kortom: Een mooi uitzicht op het IJ, goede muziek, bekende Nederlanders, top presenters, het steunen van een goed doel, enthousiaste deelnemers en een gezellige sfeer zijn de ingrediënten om deze spinning marathon tot een groot succes te brengen.

Deze spinning marathon wordt georganiseerd door twee CIOS Arnhem sportmanagement studenten die namens Barry/s Health Centre de kans krijgen deze spinning marathon tot een groot succes te brengen. De marathon is voor iedereen toegankelijk. Schrijf je dus nu snel in voor minimaal 1 en maximaal 5 uur. Je kunt voor meer informatie natuurlijk ook langskomen op de locatie Barry/s Health Centre (adres: Lijnbaansgracht 350 in Amsterdam).

Voor meer informatie en inschrijven mail naar: emma@barryshealthcentre.nl of kijk op www.barryshealthcentre.nl




Ingezonden persbericht