MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl


Nieuwe namen Rockin Park festival

Voor Nederlands nieuwste festival Rockin Park zijn nieuwe acts bevestigd! Krezip, The Mars Volta, Simple Plan en Jimmy Eat World hebben laten weten ook op te treden op 26 juni a.s. in het Nijmeegse Goffertpark. Al eerder is bekend gemaakt dat o.a. Lenny Kravitz, R.E.M., Keane, Jamie Cullum en Queens Of The Stone Age gaan optreden.

Rockin Park wordt gehouden ter ere van het 2000 jarige bestaan van de stad Nijmegen. In het Goffertpark worden vier podia neergezet en treden van 1 uur s middags tot 11 uur s avonds ongeveer twintal acts op.

De Tilburgse band Krezip is de eerste Nederlandse band die bevestigd is voor Rockin Park. In 2000 brak de band door en werd met open armen ontvangen op festivals als Lowlands, Noorderslag en niet te vergeten Pinkpop. Op Rockin Park kunnen we genieten van het nieuwe album What Are You Waiting For. Simple Plan, de Canadese poppunkband opent het festival op het tweede hoofdpodium. De band uit Montreal heeft eerder getoured in de Vans Warped Tour. Hun onlangs uitgebrachte tweede cd Still Not Getting Any... stond maar liefst op de derde plaats in de Amerikaanse hitlijsten. De catchy popsongs van het Amerikaanse viertal Jimmy Eat World mogen ook niet ontbreken op Rockin Park en dan The Mars Volta, de Texanen Cedric Bixler en Omar Rodriguez-Lopez brengen een overweldigende stroom van psychedelische progrock anno 2005 naar Rockin Park.

Voor de gehele line up: www.rockinpark.nl


07 apr 05 15:34