Binnensticht 10.30 uur

Utrecht 17-06-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Verkeerscontrole

ZEIST- Op dondermiddag werd van 13.00 tot 17.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Utrechtseweg. Er werd met name gecontroleerd op de technische kant van voertuigen en verkeersgedragingen. In totaal werden een kleine 30 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het niet kunnen tonen van het rijbewijs, te zware lading, niet werkende remlichten en het niet dragen van de autogordel.

Drinker

DEN DOLDER- Op donderdagavond werd een drinkenbroeder aangehouden. Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie de melding dat een 47-jarige man uit Utrecht alcohol aan het drinken was op de Dolderseweg. De man was onder invloed was vervelend. Hij werd aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten op het bureau.

Aanhouding na inbraak

ZEIST- Op vrijdagochtend werd een jongen aangehouden omdat hij vermoedelijk had ingebroken in een auto. Omstreeks 01.00 uur kreeg de politie de melding dat er was ingebroken in een auto aan de Constanstijn Huygenslaan. Agenten gingen ter plaatse en keken uit naar de jongen. Collegas van de parketpolitie waren ook in de omgeving en kon in de omgeving een 17-jarige jongen uit Zeist aangehouden die voldeed aan het opgegeven signalement. Onderzoek moet uitwijzen of deze jongen daadwerkelijk in de auto heeft ingebroken.