Vrijdag 17 juni en vrijdag 24 juni ~ Ontdek de geheimen van restaurant De Kas te Amsterdam Na jaren als chef-kok te hebben gewerkt bij ondermeer restaurant Vermeer, besloot Gert Jan Hageman in 2001 een eigen restaurant te beginnen in de kassen van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij te Amsterdam. Tijdens dit programma ontdekt u de geheimen van dit bijzondere restaurant. Na een ontvangst met koffie en gebak in restaurant De Kas krijgt u een rondleiding door het restaurant, de keuken en de kassen. Vervolgens rijdt u per touringcar naar de Beemster waar u een bezoek brengt aan fruitteeltbedrijf Kuijk en tuinderij Bakker. Beiden werken nauw samen met restaurant De Kas. Bij deze buitengewone kwekerijen worden op milieubewuste wijze kruiden, aardbeien, appels, peren, pruimen en bessen geteeld. Even verderop ligt de eigen kwekerij van Restaurant De Kas. Gert Jan Hageman en Walter Abma zullen u hier persoonlijk rondleiden over de kwekerij. Ook helpt u mee met het oogsten en voorbereiden van een heerlijke zomerse, eenvoudige lunch op het terrein van de kwekerij. (Denkt u aan vrijetijdskleding en makkelijke schoenen, die bestendig zijn tegen aarde en zand.) Na afloop van de lunch rijdt u per bus terug naar restaurant De Kas waar het programma eindigt. Tijden: 09.30 - 15.30 uur. Prijs: ¤ 97,50
Aanmelden: Indien u zich voor een van deze arrangementen wilt aanmelden dan kunt u een email sturen met de arrangementsnaam, uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en het aantal deelnemers naar
info@artifex-travel.nl