Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


15 juni 2005


Kring van Dorth - 32 bestuurders te hard


Agenten hebben dinsdagavond (16/4) bij een controle op de Barhmenseweg 32 bestuurders betrapt op te hard rijden. Van 140 bestuurder werd de snelheid gemeten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 98 km. Er is hier 60 km toegestaan.


Zutphen - Fietsster raakt gewond


Een 25 jarige fietsster uit Zutphen raakte dinsdagmiddag (16/4) gewond na een aanrijding. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.30 uur. Een 19 jarige automobiliste uit Apeldoorn kwam op de Houtwal vanuit een oprit en zag hierbij de fietsster over het hoofd. De Zutphense werd met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Eerbeek - Inbraken in bedrijfsbusje


In de nacht van maandag op dinsdag (16/4) werd ingebroken in een bedrijfsbusje geparkeerd aan de Gerard Doustraat. Er werden meerdere elektrische gereedschappen, waaronder slijptollen, boormachines en een lasapparaat weggenomen. Van het busje werd de ruit vernield.


Nijbroek - Drie gewonden bij ongeval


Bij een verkeersongeval op de Vaassenseweg in Nijbroek zijn vanochtend twee vrouwen en een man gewond geraakt. Een traumaheli kwam ter plaatse om medische hulp te bieden. Alle drie werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Een 31 jarige vrouw uit Lelystad, bestuurster van een personenauto, werd met onbekende verwondingen opgenomen. Beide andere slachtoffers, een 76 jarige vrouw en een 90 jarige man uit Deventer konden na onderzoek weer naar huis.
Het ongeval vond plaats tussen de Bekendijk en de Geertstraat. Vermoedelijk is de 31 jarige vrouw met haar auto op de linkerweghelft terechtgekomen en daarbij in botsing gekomen met de tegenligger een personenauto bestuur door de 90 jarige Deventernaar.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52



---- --