Artis

Amsterdam, 26 mei 2005

Persbericht

Benefietavond Paramaribo Zoo

Wegens het succes van vorig jaar organiseert Artis vrijdagavond 10 juni van 17.00 tot 22.00 uur opnieuw een benefietavond voor Paramaribo Zoo. In de dierentuin van Paramaribo leren de Surinaamse kinderen over de vele dieren die in Suriname leven en hoe belangrijk hun Surinaamse oerwoud is. Maar Paramaribo Zoo heeft geld nodig om te blijven bestaan.

Diverse bekende Surinamers dragen hun steentje bij aan die avond. Met Surinaamse muziek door Boombastic, Valentine 5 en Ondrofeni. Surinaamse dans door Young Panthera, Luddjamara en Yakuamaro. Kinderen kunnen zich laten schminken. Er loopt een Surinaamse route door de dierentuin. Het Planetarium vertoont de sterrenhemel boven Paramaribo van die avond op de koepel. Tevens voor het goede doel: Surinaamse hoofddoek vouwen, (kroes)haar vlechten, verhalen van Spin Anansi en zeeleeuwen voeren. En natuurlijk staat er roti op het menu!

De speciale toegangsprijs van die avond is slechts EUR 7,50. In de voorverkoop aan de Artis-kassa kosten kaarten 6,50. Alle opbrengsten van die avond komen ten goede aan Paramaribo Zoo. Meer info op www.artis.nl.