Gemeente Soest

Smitsveen

Datum: 23/05/2005

Wijkschouw Smitsveen op 8 juni

Op woensdag 8 juni vindt er 's avonds een wijkschouw plaats in het Smitsveen. De wijkschouw zal per fiets worden gedaan.

Het gaat in deze schouw vooral over de kansen voor de wijk Smitsveen. Bijvoorbeeld over een ander gebruik van de groenvoorziening, ideeën voor voorzieningen die als een gemis worden ervaren in de wijk of hoe wijkbewoners zich kunnen inzetten voor een schonere wijk.

Wijkbewoners die punten willen inbrengen kunnen tot 31 mei contact opnemen met het Meldpunt woonomgeving, telefoonnummer (035) 6093666 of per mail: meldpunt@soest.nl.

Melders van punten dienen wel aan de schouw deel te nemen. Doel van de schouw is dat bewoners ter plekke duidelijk kunnen maken wat ze willen. Vertegenwoordigers van de instantie (veelal de gemeente, politie of woningcorporatie) die de wens kunnen inwilligen zijn aanwezig om de ideeën te bespreken.

Door het wijkbeheerteam Smitsveen is 4800 ter beschikking gesteld om wensen die in deze schouw naar voren komen ook te kunnen uitvoeren. De gemeente kijkt of deze wensen passen binnen het gemeentelijk beleid.

Wijkbeheerteams

Wijkbeheerteam Smitsveen

De wijkschouw in Smitsveen op 8 juni start om 19.00 uur voor De Plantage aan het Smitsplein.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer