Vereniging van communicatie advies bureaus (VEA)

02/06/2005 1ste bijeenkomst Persoonlijke VEA-Leden

De eerste (informele) bijeenkomst van Persoonlijke VEA-Leden komt eraan. Op donderdag 2 juni zijn PLV'ers vanaf 17:00 van harte welkom in Vak Zuid, een gezellig-hippe club in het Olympisch Stadion. In de loungezaal, met uitzicht op de binnenring van het prachtig gerestaureerde stadion, kun je onder het genot van een hapje en drankje een (inspirerend?) praatje maken met de overige Persoonlijke Leden. Bij mooi weer kunnen we het terras opstappen om ook nog een straaltje zon mee te pikken.

Naast het feit dat we er gewoon een gezellige ontmoetingsbijeenkomst van willen maken mag het inhoudelijke gedeelte niet geheel ontbreken. Aan het begin van bijeenkomst zal daarom kort een en ander worden verteld over de invulling en ideëen van én achter De Vereniging, en wordt ingegaan op de wijze waarop Persoonlijke Leden en de VEA over en weer iets voor elkaar kunnen (gaan) betekenen.

Persoonlijke Leden hebben inmiddels per email een officiële uitnodiging ontvangen. Heb je een vraag? Stuur een email naar Niels.

Graag tot ziens in Vak Zuid!

Wat: bijeenkomst Vereniging van Persoonlijke VEA-leden Wanneer: donderdag 2 juni vanaf 17:00 tot +/- 19:30 Waar: Vak Zuid, gelegen aan de zuidzijde van het Olympisch Stadion 35, telnr. 020-5708400, Amsterdam