Ingezonden persbericht


LUIKSE PINKSTERMARKT UTRECHT

Regio- Op 2e pinksterdag, maandag 16 mei 2005, wordt er op het Veemarktterrein te Utrecht de grootste Luikse Markt van Nederland georganiseerd met meer dan 1200 kramen. Vele duizenden bezoekers worden verwacht, want dit gigantisch openlucht spektakel belooft een oergezellig evenement voor jong en oud te worden. Veel particulieren uit heel Nederland leggen hun kraam vol met talrijke spullen uit Moeders en Grootmoeders Tijd, zoals antiek, curiosa, boeken en verzamelobjecten, enz. enz Bovendien wordt , boeken en verzamelobjecten.,================ deze Luikse markt omlijst met veel gratis attracties en amusement. Zo is daar een optreden van Ricardo Love met zijn levensechte krokodil. Verder is er een show de mooiste roofvogels, o.a. de witte sneeuwuil Hedwig uit de Harry Potter film en nog veel meer van deze vogels. Een optreden om naar uit te kijken. Voor de kinderen staan er enorme opblaasbare attracties die je nog nooit van je leven gezien hebt. Naast deze grote markt en het vele amusement, is er de hele dag live muziek en een sfeervol terras ingericht voor een hapje en een drankje.

De toegang voor de markt is E 5,00 voor volwassenen. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar E 1 incl. gratis suikerspin of popcorn, incl. attracties. Parkeren op het terrein is eveneens gratis. De markt is geopend van 10-17 uur. Bij slecht weer wordt de markt binnen gehouden.

Kom 2e pinksterdag, op 16 mei 2005, met het hele gezin van 10.00 - 17.00 uur naar de grootste en gezelligste Luikse Markt ( 1200 kramen ) van Nederland, Veemarkthallen Utrecht, waar men kan snuffelen, scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen, speuren, genieten van optredens, gezellige muziek en veel gratis kinder amusement. Het Super FamilieSpektakel voor de Tweede Pinksterdag.

Het Veemarktcomplex is gelegen aan de Sartreweg (A27) te Utrecht, nabij de Berekuil. Info : Org.buro Van Aerle tel: 0492 - 525483 of 06 53848622. Mail : info@uitgaanskrant.nl

===============================================
Met dank voor uw redactionele aandacht:
Organisatieburo v Aerle
Hortsedijk 1
5708 HA HELMOND
Tel: 0492-525483


---- --