KNWV

Nieuwsbericht Surfen

11-5-2005

Watersportverbond Surf Brochure 2005 beschikbaar

Na het succes van de eerste windsurfbrochure in 2004, is er nu de 2005 editie! Het Watersportverbond ondersteunt het windsurfen op vele terreinen en deze brochure geeft daar een beknopt doch compleet beeld van. De 2005 editie is nog completer als de 2004 editie.

De kennismakingsactiviteiten vanuit het Watersportverbond, de meimaand surfmaand staat er natuurlijk in. De talentontwikkelingsactiviteiten, wedstrijden, de olympische ontwikkelingen, informatie over de windsurf wedstrijd licenties (Zeilnummers), de Watersportverbond
instructeursopleidingen, verenigingsondersteuning en
belangenbehartiging worden beschreven. Ook de ondersteuning aan het kitesurfen komt aan bod en de samenwerking met de Nederlandse Kitesurf Vereniging NKV.

Alles wat je wilt weten over de windsurf activiteiten vanuit het Verbond vind je dus nu in de Surfbrochure 2005. De brochure wordt verspreid op de kennismakingsdagen (meimaand surfmaand) en wordt verstuurd naar alles surfverenigingen, de surfshops en naar alle licentiehouders. Als je 'm daar niet oppikt, kun je de brochure ook aanvragen bij het Watersportverbond via het e-mailadres
surfen@watersportverbond.nl Vermeld uw naam en adres en als
onderwerp/subject: Surfbrochure 2005. U krijgt hem dan vanzelf geheel kostenloos toegestuurd!

Ook kunt u de brochure als PDF bestand downloaden (grootte 1.6 Mb) Het bestand vind u op de voorpagina van de windsurfsectie op de website van het Watersportverbond.

E-mailadres:surfen@watersportverbond.nl