AutoRai

Mazda-dealers onderscheiden voor goede prestaties

(2-5-2005)
Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Woerden hebben 15 Mazda-dealers vorige week een Star Club Award ontvangen van de Nederlandse Mazda-importeur Auto Palace â de Binckhorst b.v. De dealers ontvingen deze onderscheiding vanwege hun excellente bedrijfsprestaties en de inzet voor hun klanten.

Auto Palace â de Binckhorst b.v. looft de Star Club Award jaarlijks uit. Mazda-dealers die op diverse fronten goed presteren, komen in aanmerking voor de Award. Het accent ligt daarbij op zowel commerciële prestaties als klanttevredenheid. Om te kunnen toetreden tot de Star Club moet een dealer aan een aantal eisen voldoen. Uiteraard moet het commerciële deel van het bedrijf gezond zijn. Maar er is vooral aandacht voor de klanttevredenheid. Tijdens het onderzoek wordt dan ook veel aandacht besteed aan de waardering van de klant voor zijn dealer.

Mazda succesvol
De onderscheidingen komen op een mooi moment. Het jaar 2005 belooft een mooi jaar te worden voor het kwalitatief sterke Japanse merk. Eind mei staat de gloednieuwe Mazda5 bij de dealers, niet lang daarna gevolgd door de vernieuwde Mazda6. In het laatste kwartaal van dit jaar zal ook het exclusieve topmodel de Mazda6 MPS leverbaar zijn, evenals de dieselversies van de Mazda5. Tenslotte zal tegen het eind van het jaar de derde generatie van de beste verkocht roadster ter wereld, de Mazda MX-5 in de showroom staan. Ook de financiële cijfers geven aan dat het Mazda voor de wind gaat: nog nooit in de historie van het merk was het bedrijfsresultaat van Mazda Motor Corporation zo goed als in het afgelopen financiële jaar 2004.