Gemeente Heiloo


Opening seizoen zwembad Het Baafje in circussfeer

Vanaf zondag 1 mei a.s. is zwembad Het Baafje aan de Omloop weer geopend voor het nieuwe seizoen. Voor de kinderen zijn er allerlei circusactiviteiten van 13.00 tot 17.00 uur. Om 15.30 uur opent wethouder Rob Opdam het nieuwe seizoen op spectaculaire wijze.

De opening is extra feestelijk door de circusactiviteiten voor kinderen. 's Middags kun-nen kinderen van 13.00 tot 17.00 uur deelnemen aan circusactiviteiten op de speelwei-de en in het wedstrijdbad. Er staat een groot circus-springkussen en er zijn circusspel-letjes, zoals jongleren, een hindernisparcours lopen of een reuze clownspuzzel maken. De kinderen kunnen deelnemen aan jeugdaerobics en de ballonwedstrijd en ze kunnen geschminkt worden als clown of als circusdier. Ook is er een suikerspinkraam en kun-nen kinderen verkleed zwemmen.

Kinderen die verkleed naar Het Baafje komen of een mooie ingekleurde kleurplaat meenemen, krijgen op deze openingsdag gratis toegang. De kleurplaten zijn uitgedeeld op de scholen in Heiloo. Daarnaast is er om 15.30 uur een prijsuitreiking voor de mooiste kleurplaat en de leukst verklede circusartiest. Wethouder Opdam opent na afloop van deze prijsuitreiking het zwemseizoen 2005 officieel.

Het zwembad is klaargemaakt voor het nieuwe seizoen en het verwarmde buitenbad van Het Baafje gaat op zondag 1 mei a.s. om 10.00 uur weer open voor het publiek. De openingstijden van het zwembad zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.30 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Het seizoen 2005 loopt tot zondag 4 september a.s. om 17.30 uur.