PSZVS
http://www.pauwsanderszeilstra.nl

Presentatie nieuwe hoofdsponsor dressuurruiter Edward Gal

Geachte redactie,

Internationale topdressuursport staat gelijk aan namen als Anky van Grunsven en Edward Gal. Met hun paarden Keltec Salinero en Lingh presteren zij op wereldniveau. Niet voor niets hebben beide ruiters zich reeds gekwalificeerd voor de finale van de World Cup op 20 - 24 april in Las Vegas.

Nadat Anky van Grunsven zich recent verzekerd wist van een nieuwe hoofdsponsor, valt nu de eer te beurt aan Edward Gal. Een grote landelijk opererende zakelijke dienstverlener gaat Edward Gal bij de realisering van zijn sportieve ambities financieel ondersteunen. Deze Nederlandse vestiging van een internationaal concern heeft besloten Edward met een forse jaarlijkse bijdrage te sponsoren tot en met de Olympische Spelen van 2008 in China.

Het sponsorcontract wordt op woensdag 6 april tijdens een bijeenkomst in Garderen (gemeente Barneveld) officieel ondertekend.

Namens de nieuwe hoofdsponsor, waarvan wij de naam tot 6 april bij voorkeur nog niet bekend willen maken, nodigen wij u uit voor deze presentatie op:

woensdag 6 april 2005 om 14.00 uur in
't Lagerhuys, Dorpsstraat 26 te Garderen

De directie van de sponsor en Edward Gal geven dan een toelichting op de achtergronden van de sponsoring. Voor de visuele media is er ruimschoots gelegenheid de ondertekening van het contract, die op een ludieke wijze zal plaatsvinden, vast te leggen.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw komst door te geven via a.vanwilligen@pszvs.nl, u ontvangt dan tevens een routebeschrijving.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Jeroen van Eijk
070 3563922/06 20420736 of j.vaneijk@pszvs.nl.


01 apr 05 14:23