Multikabel


Multikabel verhoogt snelheid Easy, Family en Power 14 april 2005

Per 15 april wijzigen de specificaties van een aantal van onze internetabonnementen. Verschillende pakketten verhogen in snelheid. Daarnaast krijgen alle abonnees de beschikking over grotere mailboxen.

De snelheid van Easy wordt verhoogd van 256/64 kbps naar 416/128 kbps. Family gaat van 768/128 kbps naar 1024/256 kbps en het Power-abonnement van 2560/512 kbps naar 3072/768 kbps. De tarieven voor deze abonnementen blijven ongewijzigd.

Om te profiteren van de nieuwe, hogere snelheid, dienen abonnees na 15 april hun modem te resetten. Dit kan door de stekker van het modem circa 10 seconden uit het stopcontact te halen. Daarna genieten ze automatisch van de nieuwe snelheid. De snelheidsveranderingen worden in de loop van een aantal dagen doorgevoerd. Indien de snelheid na een modemreset niet verandert, kan dit het beste na een paar dagen nogmaals geprobeerd worden.

Wilt u direct al genieten van een nog hogere snelheid? Bestaande abonnees die begin van de maand upgraden, betalen de rest van de maand hun huidige abonnementstarief. Zij profiteren echter wel al meteen een maand lang van de snelheid van het nieuwe abonnement. Upgrade u bijvoorbeeld van Easy naar Family, dan gaat u, uitgaande van uw huidige snelheid, vier keer sneller internetten. Ook krijgt u in totaal 3 e-mailadressen.

Mocht u nog vragen hebben over deze mededeling of over uw abonnement, dan kunt u gratis contact opnemen met onze klantenservice via 0800-5005.