Factoren van invloed op voedselveiligheid
Auteurs: Deneux, S.D.C., H.J. van der Fels-Klerx (Rikilt), S.O. Tromp
(Agrotechnology & Food Innovations) en J.J. de Vlieger
Den Haag, LEI, Rapport 5.05.04; ISBN 90-5242-985-5; Prijs EUR 14,-
(inclusief 6% BTW)
67 pagina's. Bevat: figuren, tabellen.
In dit rapport van Agrotechnology & Food Innovations, Rikilt en het
LEI wordt ingegaan op de factoren die van invloed zijn op de
veiligheid van voedingsmiddelen. Deze factoren zijn onderverdeeld in
twee hoofdgroepen, namelijk productaspecten en bedrijfsaspecten. Bij
deze laatste zijn ook opgenomen de relevante aspecten uit de omgeving
van het bedrijf, zoals de relaties met leveranciers en afnemers. Met
behulp van deze aspecten zijn de hoofdgroepen van de CBL-indeling van
levensmiddelen op kwalitatieve wijze ingedeeld naar de mate van risico
voor voedselveiligheid.
* Hier kunt u het gehele document bekijken
Gedrukt exemplaar bestellen:
Online bestellen (EUR 14,-)
Telefoon : 070-3358125/123
Telefax : 070-3358208
E-mail: publicatie.lei@wur.nl
Informatie:
Telefoon : 070-3358134
Telefax : 070-3615624
E-mail: informatie.lei@wur.nl
LEI