LEI

Factoren van invloed op voedselveiligheid

Auteurs: Deneux, S.D.C., H.J. van der Fels-Klerx (Rikilt), S.O. Tromp (Agrotechnology & Food Innovations) en J.J. de Vlieger Den Haag, LEI, Rapport 5.05.04; ISBN 90-5242-985-5; Prijs EUR 14,- (inclusief 6% BTW)
67 pagina's. Bevat: figuren, tabellen.

In dit rapport van Agrotechnology & Food Innovations, Rikilt en het LEI wordt ingegaan op de factoren die van invloed zijn op de veiligheid van voedingsmiddelen. Deze factoren zijn onderverdeeld in twee hoofdgroepen, namelijk productaspecten en bedrijfsaspecten. Bij deze laatste zijn ook opgenomen de relevante aspecten uit de omgeving van het bedrijf, zoals de relaties met leveranciers en afnemers. Met behulp van deze aspecten zijn de hoofdgroepen van de CBL-indeling van levensmiddelen op kwalitatieve wijze ingedeeld naar de mate van risico voor voedselveiligheid.


* Hier kunt u het gehele document bekijken

Gedrukt exemplaar bestellen:

Online bestellen (EUR 14,-)
Telefoon : 070-3358125/123
Telefax : 070-3358208
E-mail: publicatie.lei@wur.nl

Informatie:

Telefoon : 070-3358134
Telefax : 070-3615624
E-mail: informatie.lei@wur.nl