LEI

Nederlandse levensmiddelenketens

Auteurs: Bondt, N., S.D.C. Deneux, J. van der Roest (Rikilt), G.M. Splinter, S.O. Tromp (Agrotechnology & Food Innovations) en J.J. de Vlieger
Den Haag, LEI, Rapport 5.05.02; ISBN 90-5242-985-5; Prijs EUR 15,25 (inclusief 6% BTW)
74 pagina's. Bevat: figuren, tabellen.

In dit rapport van Agrotechnology & Food Innovations, Rikilt en LEI worden de ketens/netwerken voor de belangrijkste categorieen van levensmiddelen beschreven. Daarbij wordt ingegaan op de actoren, de onderlinge relaties en samenwerking tussen deze actoren, de trends en een aantal kerngegevens over de omvang van de productie, im- en export en aantallen actoren. Daarnaast is een afzonderlijk hoofdstuk gewijd aan de gebruikte systemen voor kwaliteitsborging en tracering. Ook is aangegeven welke invloed deze systemen hebben op de risico's voor voedselveiligheid.


* Hier kunt u het gehele document bekijken

Gedrukt exemplaar bestellen:

Online bestellen (EUR 15,25)
Telefoon : 070-3358125/123
Telefax : 070-3358208
E-mail: publicatie.lei@wur.nl

Informatie:

Telefoon : 070-3358134
Telefax : 070-3615624
E-mail: informatie.lei@wur.nl