Nederlandse levensmiddelenketens
Auteurs: Bondt, N., S.D.C. Deneux, J. van der Roest (Rikilt), G.M.
Splinter, S.O. Tromp (Agrotechnology & Food Innovations) en J.J. de
Vlieger
Den Haag, LEI, Rapport 5.05.02; ISBN 90-5242-985-5; Prijs EUR 15,25
(inclusief 6% BTW)
74 pagina's. Bevat: figuren, tabellen.
In dit rapport van Agrotechnology & Food Innovations, Rikilt en LEI
worden de ketens/netwerken voor de belangrijkste categorieen van
levensmiddelen beschreven. Daarbij wordt ingegaan op de actoren, de
onderlinge relaties en samenwerking tussen deze actoren, de trends en
een aantal kerngegevens over de omvang van de productie, im- en export
en aantallen actoren. Daarnaast is een afzonderlijk hoofdstuk gewijd
aan de gebruikte systemen voor kwaliteitsborging en tracering. Ook is
aangegeven welke invloed deze systemen hebben op de risico's voor
voedselveiligheid.
* Hier kunt u het gehele document bekijken
Gedrukt exemplaar bestellen:
Online bestellen (EUR 15,25)
Telefoon : 070-3358125/123
Telefax : 070-3358208
E-mail: publicatie.lei@wur.nl
Informatie:
Telefoon : 070-3358134
Telefax : 070-3615624
E-mail: informatie.lei@wur.nl
LEI