NETVIEWER GMBH

Op TINE wordt nieuwe productenpakket Netviewer gepresenteerd

Op de TINE wordt het nieuwe productenpakket van Netviewer gepresenteerd

AMSTERDAM, Netherlands, April 14/PRNewswire/ --


- Producten voor support/administration en web-conferencing; nu met dé oplossingen voor het 'werken op afstand' met PC's en computernetwerken.

op de TINE presenteert Dekkers Intermediair (09.107) de nieuwe Netviewer producten. Het bestaande productpakket is uitgebreid met unieke remote-oplossingen en opnieuw gestructureerd in twee productlijnen. De beide gebieden 'Netviewer Collaboration Center' en 'Netviewer Support Line'
concentreren zich op de toepassingsgebieden support/administration en web-collaboration. Deze omvatten speciaal voor uw applicatie aangepaste desktop-sharing-tools en oplossingen voor het werken op PC's op afstand.
Hoofdonderdeel van het collaboration center is de nieuwe web conferencing software 'Netviewer one2meet', welke een nieuw vormgegeven interface en talrijke aanvullende features heeft gekregen.

Precies op maat

Uitgangspunten bij de ontwikkeling van de nieuwe productlijnen en de daarbij behorende componenten waren de toepassingsgebieden support/administration en web-collaboration. Onderdelen van de 'Netviewer Support Line' zijn de desktop-sharing oplossing 'Netviewer one2one classic'
voor de telefonische support en de nieuwe applicatie 'Netviewer remote admin', waarmee ook computernetwerken door de IT helpdesk medewerkers vanaf hun werkstation van kunnen worden beheerd.

Het 'Netviewer Collaboration Center' stuurt de communicatie en visuele samenwerking via het internet op managementniveau. Centraal onderdeel van het collaboration center is de nieuwe web conferencing software Netviewer one2meet, die is uitgerust met een compleet nieuw vormgegeven en eenvoudige gebruikersinterface en talrijke nieuwe functies. Hierbij horen o.a. een 'Back-Monitor', waarmee de moderator van de sessie kan controleren, of zijn beeldschermweergave voor alle deelnemers aan de sessie optimaal zichtbaar is. Nieuwe features zijn daarnaast een aan Outlook gekoppelde uitnodigingsfunctie , een chatroom en asynchrone file transfer. De web conferencing oplossing voor maximaal vier personen 'Netviewer one2three' heeft ook een nieuwe gebruikersinterface. Met 'Netviewer remote2office' wordt de productlijn Collaboration Center, een oplossing voor afstandsbenadering van een PC, gecompleteerd.

Vele toepassingsgebieden

Beide productlijnen zorgen bovendien voor een snelle, eenvoudige en betrouwbare samenwerking van PC gebruikers via het internet. De desktop-sharing tools worden toegepast in al die situaties, waar over grotere afstanden gezamenlijk documenten of applicaties moeten worden bekeken en bewerkt. Bijvoorbeeld op een support afdeling, die zo extern PC problemen bij collega's of klanten kan oplossen. De desktop-sharing tools worden ook in die situaties toegepast, waar vanuit verschillende locaties wordt samengewerkt: bijvoorbeeld door verschillende R&D teams of door de verkoop, waar de binnen- en buitendienst elkaar via web conferencing kunnen ontmoeten, als zaten zij aan één tafel.

Dekkers Intermediair is de exclusieve vertegenwoordiger voor Netviewer producten in Nederland.

Netviewer GmbH (Karlsruhe) is de leverancier van de gelijknamige software voor web-collaboration, desktop-sharing en web conferencing (www.netviewer.nl ). Met Netviewer software kunnen internetgebruikers elkaar live op het beeldscherm zien, om teksten, berekeningen, grafieken en andere documenten samen te bewerken. Dankzij de live communicatie via het internet worden reistijden en kosten gereduceerd en wordt de productiviteit verhoogd. Al meer dan 1800 concerns en middelgrote ondernemingen uit 30 landen maken gebruik van deze voordelen. Daaronder bedrijven als Agfa, Bayer, BMW, Deutsche Post, Ernst & Young en Siemens.

Meer informatie

Dekkers Intermediair Netviewer GmbH Dorpenbaan 21 Irmgard Pirkl NL-5121 DE RIJEN Beiertheimer Allee 18 Chrétien Dekkers
Phone: +31-161295757 D-76137 Karlsruhe netviewer@d-i.nl
www.netviewer.nl presse@netviewer.de www.netviewer.de

Source: Netviewer GmbH

Dekkers Intermediair, Dorpenbaan 21, NL-5121 DE RIJEN, Chrétien Dekkers, Phone: +31-161295757 netviewer@d-i.nl www.netviewer.nl Netviewer GmbH, Irmgard Pirkl, Beiertheimer Allee 18, D-76137 Karlsruhe, presse@netviewer.de www.netviewer.de

14 apr 05 11:23