Digitale Gemeente Houten

Koppeling-West en Het Hout tijdelijk afgesloten

dinsdag 5 april 2005 - Bron: Gemeente Houten

In verband met de herinrichting van de Koppeling-West 2e fase wordt zondagnacht 10 april tussen 21.00 uur en 6.00 uur de Koppeling-West afgesloten voor alle verkeer. De Bouw, De Molen en Het Spoor blijven bereikbaar vanaf de Rondweg-Oost.

Het verkeer vanaf de westelijke Rondweg naar De Houten (Leebrug I en II) wordt omgeleid via de Rondweg-Oost, De Koppeling, De Bouw en de Lange Schaft. De omleidingen worden aangegeven met borden. Verkeer van en naar de Erven wordt omgeleid via Dorpsstraat en Loerikseweg.

Van maandag 11 april t/m vrijdag 29 april is Het Hout (voorheen Schalkwijkseweg) afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer naar De Houten (Leebrug I en Leebrug II en De Schaft wordt omgeleidt via De Bouw en de Lange Schaft. Alle omleiding zijn aangegeven met borden, fiets- en voetpaden rond De Houten en de Koppeling blijven open.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).