Ingezonden persbericht


OPEN DAG Transhair met LIVE haartransplantaties en 20% korting op behandelingen.

Betreft:
Transhair houdt 10 april haar jaarlijkse OPEN DAG in haar moderne HAARKLINIEK in Vlijmen.

Transhair is in 15 jaar uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van haartransplantaties. In 1989 startte Transhair in Düsseldorf haar eerste kliniek voor haartransplantaties. Door de grote vraag en de zeer specialistische aanpak, groeide Transhair in korte tijd door tot een organisatie met klinieken in Düsseldorf, Hamburg, Heidelberg en uiteindelijk ook in het Brabantse Vlijmen. Transhair is dé specialist in Follicular Unit Haartransplantaties met gebruik van geavanceerde micro-chirurgie (FUT-methode). Hierbij worden verschillende technieken gehanteerd.

Transhair hanteert prik-, laser- en slittechnieken om een haartransplantatie tot een succes te maken. Naast de FUT-methode voert Transhair haartransplantaties uit via de Follicular Unit Extraction-methode (FUE-methode) en de Frechet-Extender. Met deze verschillende technieken en het gebruik van geavanceerde microscoopchirurgie beschikt Transhair in Vlijmen over de modernste transplantatie-technieken in de wereld. Mede daarom hebben de afgelopen 15 jaar ruim 23000 mensen zich met succes bij Transhair laten behandelen.

Aangezien 70% van de mannelijke bevolking uiteindelijk last krijgt van een vorm van kaalheid is een dergelijke informatiedag op 10 april met LIVE behandelingen zeer interessant. U kunt met eigen ogen kijken hoe een behandeling in zijn werk gaat. Dit allemaal ondersteunt met uitgebreide presentaties en mogelijkheden tot gratis consulten. Dus, wilt u alles weten over haartransplantaties en wilt u gebruik maken van de spectaculaire korting van 20% op een behandeling? Kom dan zondag 10 april vanaf 10.30 naar Transhair in Vlijmen (bij Den Bosch).

(Als u zeker een consult wilt afnemen raden wij u aan om op tijd te komen. Elke keer is het tussen 12 en 3 ontzettend druk bij de consulten, waardoor er mensen vaak lang moeten wachten. Dit is eenvoudig te voorkomen door al op tijd aanwezig te zijn. Voor mensen uit Limburg is het dus ook raadzaam om op tijd te vertrekken. Tot zondag 10 april!)

OPEN DAG Transhair

LIVE HAARTRANSPLANTATIES
Open dag zondag 10 april
Van 10.30 uur tot 17.00 uur
Programma:

- 2 live haartransplantaties

- gratis consulten

- 20% korting op behandelingen

- doorlopend presentaties nieuwste technieken(FUE-, FUT- en Frechet-extender -
De open dag is in onze hoofdkliniek Villa Wagenberg, Wolput 30, in Vlijmen

Voor uitgebreide informatie en routebeschrijving: www.transhair.nl

Transhair Nederland
Wolput 30
5251 CG te Vlijmen
Telefoon: 073-6847311

---- --