Ingezonden persbericht


Persbericht

Holland House lanceert nieuwe versie van UNISPOOL®

Traceerbaarheid, beveiliging, compressie en archivering van printfiles binnen SAP-omgevingen

Brakel/Maastricht, 7 april 2005 - - Holland House, marktleider op het gebied van print- en output managementoplossingen lanceert tijdens de VNSG | SAP Gebruikersdagen 2005 versie 6.11 van UNISPOOL®. De nieuwste versie van deze outputmanagement oplossing is uitgerust met geavanceerde mogelijkheden op het gebied van accounting, archivering, compressie en encryptie van datafiles.

De accounting functionaliteit biedt uitgebreide informatie (statusrapporten) over geprinte jobs per device, server en gebruiker. Alle acties rondom printfiles worden daartoe gelogd, hetgeen de traceerbaarheid van printfiles vergroot. De log-informatie kan worden toegesneden op de specifieke wensen en eisen van de organisatie en kan desgewenst worden gepresenteerd in XML-formaat.

Voor omgevingen waar een verhoogde beveiliging voor gevoelige data noodzakelijk is kan encryptie worden toegepast op printfiles. Per verbinding - tussen UNISPOOL servers - kan worden vastgelegd of encryptie noodzakelijk is voor de printdata die tussen de systemen wordt uitgewisseld. Het encryptiemechanisme is eveneens te gebruiken voor (tijdelijk) opgeslagen printdata.

De nieuwe compressiefunctionaliteit kan een aanzienlijke bijdrage leveren in omgevingen waar slechts een beperkte bandbreedte of beperkte opslagcapaciteit beschikbaar is. Afhankelijk van de gebruikte printdata zal de compressietechniek zorgen voor een flinke afname van de benodigde bandbreedte. Daarnaast kan het bijdragen om de benodigde diskcapaciteit voor opgeslagen printfiles te beperken.

Unispool 6.11 beschikt over geavanceerde archiveringsfunctionaliteit met mogelijkheid tot opslaan in pdf-formaat. Indexering van opgeslagen printfiles en opslaan van die indexgegevens in html-formaat zorgen voor toegang tot printfiles met een standaard browser.

"Deze nieuwe versie van Unispool is zeer geschikt voor SAP-omgevingen waar met zorg dient te worden omgegaan met beveiligingsaspecten. Via de gecertificeerde interface met SAP is de nieuwe encryptie- en compressiefunctionaliteit direct beschikbaar voor documenten die binnen SAP worden gegenereerd", aldus Berend Hofman, Managing Director van Holland House.

Holland House B.V., Postbus 3000, 5306 ZX Brakel. Telefoon: 0418 ­ 673000, fax: 0418 ­ 673060, e-mail: info@hollandhouse.com,

website: www.hollandhouse.com
Over Holland House
Holland House is marktleider op het gebied van open print/outputmanagement systemen. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel print/outputmanagement systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar outputmanagement een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Man Nutzfahrzeuge, Rowenta Werke, STMicroelectronics, Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Fraser Paper en L'Air Liquide.


---