PIXELWORKS
http://www.pixelbroker.nl

Utrechts trainingsbureau traint Nederlandse managers in Nepal

Utrecht 5 april, Managers uit het bedrijfsleven wordt in het najaar de mogelijkheid geboden om in The Last Resort in Nepal, op 12 kilometer van de grens met Tibet aan de voet van de Himalaya, een intensieve teambuilding te volgen.

Deze mogelijkheid is ontstaan door een unieke internationale samenwerking tussen het Utrechtse trainingsbureau Trainershouse, Tibetaanse boeddhistische monniken en één van de beste outdoor-sitebouwers ter wereld uit Nieuw-Zeeland.

Over de locatie:
The Last Resort in Nepal is de ultieme locatie waar de teambuilding plaatsvindt. De inrichting daarvan is van de hand van toonaangevende outdoor-sitebouwers.
De training vindt plaats in een decor van de op één na hoogste, maar zonder twijfel de meest spectaculaire bungee-jump ter wereld, 170 meter boven de Bhote Kosi - de op vier na wildste rivier ter wereld. En op hemelsbreed 50 kilometer van de Mount Everest, de hoogste bergtop ter wereld. Indrukwekkende cijfers, lijkt ons. Meer over de The Last Resort kunt u vinden op www.tlrnepal.com.

Over de training:
De training is een ongeëvenaarde combinatie van actie, bezinning en inspiratie op één van de mooiste plekken op onze planeet.

Meer informatie over de inhoud van de training kunt u vinden op www.trainershouse.nl

Informatie:
telefoon: 030 630 21 19
e-mail: info@thehousecompany.nl
contactpersoon: Martijn van Tour


05 apr 05 11:38