VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone klanten hebben primeur met RTL Nieuws op mobiel

Maastricht, 1 april 2005 - Vanaf vandaag kunnen Vodafone klanten naar RTL Nieuws kijken op hun Vodafone live! UMTS telefoon. Vodafone is de eerste en enige mobiele aanbieder in Nederland die haar klanten de mogelijkheid biedt om met een mobiele telefoon naar het RTL Nieuws te kijken.

Door op hun UMTS telefoon in het Vodafone live! menu te klikken op de categorie 'Live TV & Video', kunnen klanten RTL Nieuws kiezen en het meest recente nieuws bekijken wanneer en waar ze maar willen. Op werkdagen wordt het nieuws 6 keer per dag bijgewerkt. De uitzendingen van RTL Nieuws zijn exclusief voor Vodafone klanten.

Meer dan 20 TV-zenders

Overigens kunnen Vodafone klanten al naar meer dan 20 TV-zenders kijken, zoals bijvoorbeeld CNN, Playboy Channel, 2GOTV en MTV. Met Vodafone live! UMTS kunnen klanten niet alleen genieten van televisie op hun mobiel, videotelefonie en videoclips, maar bovendien van een breed aanbod aan diensten als spraak, SMS, MMS, E-mail, Ringtones, Games en live! sites. De nieuwe overeenkomst met RTL Nieuws bevestigt de nummer één positie van Vodafone in UMTS, met het grootste aanbod aan toestellen, het beste netwerk en het uitgebreidste aanbod aan diensten tegen de aantrekkelijkste prijzen: Vodafone klanten betalen slechts 25 Eurocent voor 10 minuten televisie kijken op hun mobiel.

/ / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 151 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.