Gemeente Eindhoven

Persbericht: 18 maart 2005, no. 58

Grootste kinderschaatsshow van Europa in IJssportcentrum Eindhoven

Het paasweekend staat in IJssportcentrum Eindhoven in het teken van Kids On Ice. Kids On Ice is de grootste kinderrijshow van Europa. Aan de show nemen 220 kinderen deel in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar.

Het thema van de 15e show is Kids On Ice Paradise. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart is er een voorstelling om19.30 uur en op zondag 27 en maandag 28 maart om 14.00 uur.

Thema
Bezoekers worden tijdens de shows meegenomen naar oosterse werelden, tropische eilanden, ongerepte natuur met schitterende bloemenpracht en een Barbiewereld. In al deze werelden wordt het paradijs gezocht en uiteindelijk gevonden!

De shows bestaan ook dit jaar weer uit een aaneenschakeling van verterende, spannende en overweldigende dansspektakels op vele soorten muziek. De door de vele vrijwilligers vervaardigde prachtige decors en kostuums zorgen samen met de shows voor een indrukwekkend geheel.

Op vrijdagavond en maandagmiddag neemt Kevin van der Perren uit België ook deel aan de shows. Hij werd 6e op de Europese Kampioenschappen Kunstrijden.

Kaartverkoop
Er zijn nog kaarten beschikbaar. Toegangskaarten kosten EUR 11,00 en zijn van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur verkrijgbaar bij IJssportcentrum Eindhoven. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij VVV Eindhoven.

© 2005 Gemeente Eindhoven