VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone sluit overeenkomsten met Ingram Micro and Revah

Vodafone Nederland sluit overeenkomsten met IT-distributeurs Ingram Micro en Revah European

Maastricht, 18 maart 2005 - Vodafone Nederland heeft overeenkomsten gesloten met IT-distributeurs Ingram Micro en Revah European voor het aanbieden van mobiele zakelijke oplossingen van Vodafone aan IT wederverkopers in Nederland. Klanten profiteren van deze nieuwe verkoopkanalen omdat die hen 'one-stop-shopping' bieden voor IT producten in combinatie met mobiele producten en diensten van Vodafone.
De overeenkomsten tussen Vodafone, Ingram Micro en Revah European (een onderdeel van Copaco Netherlands Holding) zorgen voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan deze IT-verkoopkanalen die klanten een hoge mate van mobiliteit, connectiviteit en applicatiebeschikbaarheid bieden. Met deze producten en diensten wordt de efficiëntie en productiviteit van het MKB en grote ondernemingen vergroot. Voor IT wederverkopers is de overeenkomst met Vodafone interessant omdat nu een grote verscheidenheid aan hoogwaardige en innovatieve mobiele oplossingen beschikbaar komt waardoor zij ook kunnen profiteren van de groeimogelijkheden in de markt voor mobiele oplossingen. Door deze samenwerking wordt een grote diversiteit aan mobiele oplossingen aangeboden, waaronder Vodafone producten zoals de Blackberry portfolio en de Vodafone UMTS/GPRS Mobile Connect Card voor de laptop. Dit past in Vodafone's ambitie om het gebruik van mobiel dataverkeer te bevorderen via IT wederverkopers in heel Nederland.

In navolging van hoe Vodafone met al haar verkoopkanalen omgaat, biedt ze het verkoopnetwerk van Ingram Micro en Revah European specifieke producttraining en -opleiding aan. Ook zal Vodafone aan de verkoopkanalen het predikaat verlenen van geautoriseerd wederverkoper van zakelijke mobiliteitssystemen van Vodafone.

Jeroen Hoencamp, Sales Director van Vodafone Nederland zegt: 'Vodafone is voortdurend op zoek naar manieren om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Zakelijke klanten hebben aangegeven meer behoefte te hebben aan een persoonlijke benadering en willen de keuze hebben uit meerdere verkoopkanalen. Door een samenwerking aan te gaan met twee leidende distributeurs met een belangrijk marktbereik, heeft een groter aantal zakelijke klanten bredere toegang tot het Vodafone-assortiment van zakelijke producten en diensten'.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 151 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.