Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


18 maart 2005


Epe - Met auto tegen boom gebotst

Een 31 jarige automobilist uit Vaassen is donderdagmiddag (17/3) met zijn auto tegen een boom gebotst. De man reed rond 17.20 uur over de Molenweg en raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste vervolgens tegen een boom. De brandweer moest eraan te pas komen om de man uit de auto te bevrijden. Op het moment van het ongeval had de man geen gordel om en was door de klap behoorlijk hard tegen het stuur terecht gekomen.
Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij geen ernstige verwondingen had overgehouden aan het ongeval.


Putten - Bestuurder beboet

Agenten hebben donderdagmiddag (17/3) bij controle op de Voorthuizerstraat een 41 jarige automobilist uit Almere betrapt op het rijden tijdens zijn rijontzegging. Ook bleek dat de auto niet verzekerd was en de APK verlopen. De man moest zijn auto achterlaten en kreeg twee boetes, te weten voor onverzekerd rijden en de verlopen APK. De politie maakt tevens proces verbaal op voor het rijden tijdens de rijontzegging.


Heerde - Bestuurster invalidenwagen raakt gewond
Een bestuurster van een invalidenwagen uit Heerde (leeftijd onbekend) raakte donderdagmiddag (17/3) gewond na een aanrijding. Een 81 jarige automobilist uit Heerde reed rond 14.15 uur over de Zwolseweg richting centrum. Bij de kruising met de Julianalaan kwam opeens de vrouw de weg oprijden. De Heerdenaar kon niet op tijd stoppen en een aanrijding was het gevolg. De vrouw werd met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Heerde - In clubhuis ingebroken

Bij een clubhuis aan de Kamperweg werd ingebroken. Dit moet gebeurd zijn tussen maandag 14 maart en woensdag 16 maart. Om binnen te komen werd een ruit vernield. Weggenomen werden onder andere limonade, bier en gereedschap waaronder een decoupeerzaag, een handzaag en een accuboormachine.


Harderwijk - Drankrijder betrapt

Agenten hebben donderdagvond bij controle op de Bleek een 50 jarige automobilist uit Harderwijk betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij blies op het politiebureau 0,7 prom. De man kreeg een rijverbod en een boete.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter

Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --