HOGESCHOOL INHOLLAND

Dance event 'Deejays4Life' 12 maart in Lexion Venue

Studenten Hogeschool INHOLLAND Den Haag zetten zich in voor Dance4Life

22 februari 2005

DEN HAAG Studenten van Hogeschool INHOLLAND Den Haag organiseren een groots opgezet dance event in het kader van Students4Life. Zij krijgen volledige medewerking van discotheek Lexion Venue, TicketBox en verschillende booking organisaties voor (inter)nationale top DJs. Hogeschool INHOLLAND staat de komende tijd in het teken van Dance4Life. Dit is dé internationale campagne door en voor jongeren in de strijd tegen aids en hiv. Het evenement met als titel Deejays4Life vindt 12 maart van 22.00 tot 06.00 uur plaats in discotheek Lexion Venue te Westzaan.

Het dance event is georganiseerd door zes studenten van Hogeschool INHOLLAND Den Haag en is voor heel dance minnend Nederland toegankelijk. Dankzij de medewerking van Melvin Reese, Shinedoe, Bas&Ram en ACL-Team, wordt de line-up van de verschillende booking agencies nog sterker. Zo zijn Yves Deruyter en Svenson van Dutch DJ Agency afkomstig, die ook het duo Ernesto vs. Bastian hebben benaderd. Concept Bookings heeft JP, Fausto en Goosalicious bereid gevonden mee te werken. Via Dance Therapy komt Ronald van Gelderen draaien. Allen zetten zich vrijwillig in voor Dance4Life.

Tijdens het feest zullen DJ goodies geveild worden van onder andere 100% Isis en Tiësto. Om het Dance4Life credo statement of hope kracht bij te zetten, is de dresscode white. Kaartjes kosten 10 euro exclusief fee via één van de ruim 1000 TicketBox verkooppunten (o.a. FreeRecord Shop en Primera), 0900-9393 of www.ticketbox.nl en 15 euro aan de deur. De opbrengst van het feest en de veiling gaat naar de founding partners van Dance4Life: STOP AIDS NOW! en WPF (World Population Foundation).

Students4Life
De zes vestigingen van Hogeschool INHOLLAND in Noord- en Zuid-Holland strijden met elkaar om de hoogste gemiddelde opbrengst per student. Deze competitie, INHOLLAND4Life, loopt van 10 februari tot 1 april 2005. De INHOLLAND-locatie die per student het meeste geld voor Dance4Life inzamelt, wint een dance event in de Heineken Music Hall, een productie van Q-dance.

Dance4Life
Dance4Life is de internationale actiecampagne waarbij jongeren zelf het heft in handen nemen in de strijd tegen hiv en aids. Want hiv en aids treft vooral de jonge generatie. Daarom is het nu ook die generatie die is opgestaan om te dansen. Dansen voor leven. Als statement of hope. Want dansen is gezond en positief en bovenal een taal die jonge mensen in de hele wereld verbindt.

Noot voor de pers:
Kijk voor meer informatie over Dance4Life op www.dance4life.nl www.lexion.nl www.inholland.nl www.ticketbox.nl. Voor meer informatie of contact met de organisatoren kunt u bellen met: René Bastiaans, woordvoerder Hogeschool INHOLLAND Den Haag en Delft, telefoon 06 5237 5758, e-mail: Rene.Bastiaans@INHOLLAND.nl.

22 feb 05 11:01