EVD

Inzendingen op CeBIT 2005 en FUTURE PARC te Hannover, Duitsland, 10 t/m 16 maart 2005

---

CeBIT, de marktplaats voor de IT-wereld
CeBIT is de grootste IT-beurs ter wereld en biedt alles op het gebied van software, informatietechnologie en telecommunicatie. Circa 6.500 bedrijven en organisaties uit 60 landen en een bezoekersaantal van 560.000 (2004) geven CeBIT een unieke plaats in de IT-sector. Alle recente highlights en trends binnen de IT en Telecommunicatie vindt u op dit topevent. Het hoge aantal internationale bezoekers (150.000) en landenpaviljoens maakt de CeBIT tot een smeltkroes van de internationale IT-wereld. Informatie over de beurs is te vinden op www.cebit.de.

Graag nodigen wij u uit om aan deze inzending deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is: 20 december 2004.

Paviljoens
De EVD richt twee paviljoens in. Een in hal 5 (Software) en een in hal 9 (Future Parc). Met een stand in een van deze paviljoens kunt u zich prima presenteren. Landenpaviljoens trekken extra bezoekers aan door een divers aanbod van producten en diensten en de gezamenlijke PR.

Hal 5 - Software
Het accent in dit paviljoen ligt op bedrijven die producten en diensten leveren voor business processes, (systems) software, services, security en allerlei applicaties. De units grenzen vrijwel allen aan een gangpad. Naast uw eigen ruimte is ruimte ingepland voor een Holland Lounge waar u met gasten kunt zitten. Het paviljoen is, met ruim 200 m2, groter dan in het verleden, en de belangstelling is groot. Heeft u interesse dan is snel aanmelden van belang.

Hal 9 - Future Parc
Future Parc is de marktplaats waar kennisinstellingen zoals universiteiten, top technologie-instituten en andere R&D gerelateerde instellingen en bedrijven hun nieuwste kennis en toepassingen kunnen tonen. Het paviljoen in deze hal is er op gericht de PR en zakelijke banden van kennisinstellingen met het internationale bedrijfsleven te ondersteunen en te intensiveren. De exposure draagt bij aan het internationale imago van participerende instellingen en zal ook potentiële studenten en kenniswerkers aanspreken. Er is een mogelijkheid om presentaties te verzorgen. De units in het Future Parc paviljoen worden op basis van regio of thema ingedeeld. Er zijn vier grote units gepland van ongeveer 16 m2 en enkele van 6 m2. De presentatie van de verschillende technologieën wordt in nader overleg met de deelnemers ingevuld.

Plug & Play Het Plug & Play-concept - een volwaardige werkplek van ongeveer 6 m2 met een presentatiewand en aansluiting voor een laptop - is voor de deelnemer erg makkelijk. De EVD neemt u de hele voorbereiding, ontwerp, standbouw en ondersteuning uit handen. U concentreert zich op de kern, marketing en sales. Heeft u meer meters nodig, bestel dan meer units. Uiteraard staan alle centrale voorzieningen in het paviljoen tot uw beschikking.

Matchmaking
De deelnemers kunnen ook gebruik maken van matchmaking. Deze matchmaking bestaat uit het zoeken van potentiële zakenpartners op basis van een profiel dat met u is opgesteld. De potentiële klant wordt geworven onder de andere exposanten, geregistreerde bezoekers en aanvullende databases. Vervolgens worden er afspraken voor u gemaakt met bedrijven die u uit een longlist heeft geselecteerd. Deze dienst scheelt u veel zoekwerk en helpt u in de wirwar van aanbod de juiste contacten te vinden. De kosten van deze service zijn inbegrepen in de deelnameprijs.

Holland Paviljoen
Op de beurs wordt een Holland paviljoen ingericht, hier kunt u uw producten en know-how presenteren en met uw vakgenoten bijdragen aan het positieve imago van Nederland in de sector. Deelname in het Holland paviljoen biedt u de volgende pluspunten:
* u bent voordeliger uit door deelname aan gemeenschappelijke arrangementen

* u bespaart veel voorbereidingstijd: de organisatie wordt u vrijwel geheel door de EVD uit handen genomen. De EVD zorgt voor ontwerp en de bouw van de gehele stand op een eersteklas locatie
* u maakt gebruik van het herkenbare Holland Imago waarmee het paviljoen is uitgerust en waardoor u uw bedrijf onder Nederlandse vlag op de beurs kunt presenteren

* u kunt uw relaties ontvangen in de Holland Lounge die de EVD verzorgt in de gezamenlijke stand

* de EVD biedt u gratis matchmaking aan

* u komt in contact met andere Nederlandse deelnemers en kunt waardevolle kennis en ervaring uitwisselen.

Kosten

* Hal 5
De kosten van een Plug & Play-unit (± 6 m2) bedragen 1.950
* Hal 9
De kosten van een unit (±15m2) bedragen 4.875 Kleinere units (± 6m2) kosten 1.950

(genoemde prijzen zijn netto; er wordt geen btw in rekening gebracht) Bijkomende kosten zijn uw eigen reis- en verblijfskosten, de eventuele transport/handlingkosten van uw beursgoederen en catering. De kosten van de standbouw en begeleiding ter plaatse komen voor rekening van de EVD.

Meer informatie

* Over de inzending

+ EVD
Peter Lips
Tel: (070) 778 83 03
E-mail: lips@evd.nl


* Over de CeBIT en FUTURE PARC

+ www.cebit.de


* Sectorpagina en marktrapport

+ www.evd.nl/ict


* Regelingen

+ PSB: www.evd.nl/psb


* Over Duitsland

+ www.evd.nl/duitsland

+ Online publicatie

+ Of neem contact op met de regio-informatiemanager:

Duitsland Regina Kruse
Marijke Wolfs (070) 778 8935