Gemeente Leusden

11-02-05 / Internationale Vrouwendag

11-02-05
Internationale Vrouwendag
Op Internationale Vrouwendag, 8 maart 2005, komen 'Vrouwen grensoverschrijdend in beweging' tijdens een feestelijk programma in De Korf.

Vrouwen in Leusden worden uitgenodigd deel te nemen aan een programma waarin bewegen en muziek centraal staan. Tijdens het eerste deel van de avond geeft sportschool Silvana demonstraties in streetdance, weerbaarheidstraining, combat-dans en nodigt het publiek uit mee te doen. Deelnemers kunnen op die manier kennis maken met verschillende vormen van sport op muziek.

Daarna wordt er feest gevierd met muziek, dans, lekkere hapjes en drankjes. Vrouwen van verschillende culturele achtergronden zorgen met hun eigen bijdrage voor een internationale sfeer. Elkaar ontmoeten, solidariteit met vrouwen wereldwijd en samen feest vieren zijn de ingrediënten van deze Internationale Vrouwendag.

Organisaties die dit programma dragen zijn het VrouwenCentrum Leusden, Vluchtelingenwerk Leusden, sportzaken Leusden in het kader van de Breedte Sport en Sportschool Silvana. Datum en tijd: dinsdag 8 maart 2005, 19.00 - 23.00 uur.
Plaats: De Korf in Leusden. Entree: vrij voor alle vrouwen in Leusden.

Informatie:

* Vrouwen Centrum, Trieneke van der Veer, telefoon 495 1441, email: vocleusden@hetnet.nl

* Vluchtelingenwerk, Els van Beurden, telefoon 495 0227, email: vwl-decentraal@hetnet.nl