Gemeente Stein


Enquête inrichting Beatrixplein
22-02-2005
Enquête inrichting Beatrixplein
Hierbij hebben we uw hulp nodig. U woont aan het plein, u maakt gebruik van het plein of u heeft ideeën over hoe het er uit moet komen te zien. Wat zijn uw ideeën, welke uitstraling moet het plein krijgen, wilt u er kunnen zitten, een hinkelbaan voor kinderen, wij willen het graag weten!

Voorwaarden
Natuurlijk stelt de gemeente enkele voorwaarden over het aantal parkeerplaatsen dat er moet komen, de ondergrondse afvalcontainers en het beschikbare budget.
Op de plattegrond kunt u de globale indeling van het plein zien. De weg en de parkeervakken zijn ingetekend en ook de bushalte en het kunstwerk zijn opgenomen. Het overige deel van het plein is blanco. De invulling hiervan wordt verzorgd aan de hand van deze enquête.

Procedure
Wij beseffen dat iedereen eigen ideeën en een eigen mening heeft. We verwachten dan ook een grote diversiteit aan antwoorden en ideeën. Hierbij willen wij u er op wijzen met de gevolgen van uw antwoorden rekening te houden. Bijvoorbeeld: kiest u voor bomen, denk dan aan bladafval in de herfst en kiest u voor gras, denk dan aan overlast van hondenpoep. Voor ons begint dan de moeilijke taak het Beatrixplein zo in te richten dat we zoveel mogelijk tegemoet komen aan alle antwoorden en ideeën.
Na de inventarisatie van alle binnengekomen opmerkingen, kijken we of we een algemene tendens kunnen vinden. Aan de hand van deze tendens wordt een ontwerp gemaakt voor het hele plein.

Tijdens een inloopavond kunt u het ontwerp komen bekijken en eventuele opmerkingen maken en suggesties doorgeven. Ook komt tijdens de inloopavond de veilige schoolomgeving van De Avonturijn aan de orde. Bovendien kunt u de resultaten van deze enquête daar bekijken, daarom is de enquête anoniem.

Het enquêteformulier kunt u ophalen bij het Infocentrum van het gemeentehuis, bij de bibliotheek in Urmond of u hem digitaal invullen. Klik in del inker balk op uw mening.

Het ingevulde formulier kunt u inleveren bij het Infocentrum of sturen naar gemeente Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. De formulieren moeten uiterlijk 4 maart ingeleverd worden.