Ingezonden persbericht
CAS-100 - Professional (Clean Air) Showcooking at it's best!!
Bijkerk Professional uit Haaksbergen presenteert op de HORESCA 2005 showcooking at it's best met niemand minder dan Cas Spijkers!
Het door Bijkerk Professional ontworpen en geproduceerde CAS-100 systeem is revolutionair! CAS staat voor Clean Air Showcooking.
Een speciaal, volledig naar wens, ontworpen maatwerkmeubel met geïntegreerde afzuigtechniek. Deze revolutionaire techniek van ingebouwde luchtafzuiging maakt u volledig onafhankelijk en tevens mobiel.
In de onderbouw zorgt een nieuw ontworpen hoogcapaciteit filtersysteem voor schoon gereinigde lucht. Het afgescheiden vet wordt verzameld om te worden opgeruimd. De luchtsluier van gefilterde en gesluierde lucht voorkomt dat verontreinigde lucht in aanraking komt met het kook- of grillgoed.
Onaangename kookluchtjes, vet, dampen en geurtjes worden direct voor de klant en de bereider ongemerkt weggezogen. Wat rest is datgene wat echt van belang is te weten; de smakelijke aanblik van vers bereide producten! Een uniek systeem, vormgegeven in iedere gewenste stijl, waarmee u kunt koken en afzuigen op elke gewenste locatie.
Tevens biedt CAS-100 Concepts u de mogelijkheid om complete buffet modules met koude- en warmte apparatuur in elke gewenste uitvoering, op maat te laten samenstellen.
CAS-100 demonstraties:
Leermeesterdag HORESCA 2005:
De vier Noordelijke ROC's: Het Alfa-college, het Drenthe College, het Friesland College, het Noorderpoortcollege en het LOB-HTV organiseren op maandag 21 februari 2005 tijdens de Horecabeurs in de Prins Bernhardhoeve te Zuidlaren. Meer informatie op: www.leermeestersnn.nl
Bijkerk professional/CAS-100 HORESCA 2005 - standnummer 522:
Nederlands top-, en TV-kok Cas Spijkers demonstreert 3 dagen het unieke CAS-100 systeem.
Een uniek duo, ook wel gezegd: "profs onder elkaar".
Locaties van deze:
HORESCA 2005 Zuidlaren,
Julianahal standnummer: 522
Maandag t/m donderdag 21/24 februari 2005.
Doelgroepen:
CAS-100 richt zich op alle doelgroepen in de Foodservice / Out of Home markt. Door de diversiteit en variatiemogelijkheden binnen het totaalconcept is het concept dan ook multifunctioneel en binnen ieder segment inzetbaar.
De segmenten zijn onder andere de volgende;
Restaurants - Instellingen - Hotels - Party- en Event catering - Cruises & Ferry's - Zalencentra - Congrescentra - Bedrijfsrestaurants - etc.
Er zijn diverse soorten van uitvoeringen beschikbaar van indoor-, outdoor tot aan marine-uitvoeringen. Dit zowel vaste - als mobiele uitvoeringen.
Verschillende aansprekende referenties hebben zich al laten overtuigen door de kwaliteit en de mogelijkheden van CAS-100.
Enkele voorbeelden zijn;
Van der Valk:
"CAS-100 biedt ons mogelijkheid om zeer kwalitatief op iedere gewenste locatie professioneel te kunnen showcooken. Dit mede dankzij de geïntegreerde afzuigtechniek. Dit onder het oog van de duizenden gasten die wij elke dag binnen onze vestiging mogen ontvangen en verwelkomen. Tijdens de Kerstdagen 2004 hebben wij met 2 CAS-100 systemen gewerkt en zijn in staat geweest om onder het oog van duizenden gasten, in de diverse zalen, zeer kwalitatief en professioneel te showcooken! Een supersysteem!" aldus de heer P. Timmers - Directie Van der Valk Breukelen.
FC Twente (Twentse Catering Groep):
"Funcooken in grote aantallen binnen een zeer kort tijdsbestek uitserveren was de uitdaging waar wij voor stonden. Door de aanschaf van het CAS-100 systeem zijn wij nu in staat om hier op een zeer kwalitatieve manier aan te voldoen in het stadion van FC Twente! Het concept is zodanig voor ons ontworpen dat wij in staat zijn om met dit concept partijen die variëren van 100 tot 1000 personen uitstekend kunnen handlen. Een uitstekend systeem dat beloofd wat het zegt te zijn. Wij zijn meer dan tevreden en het heeft mede nieuwe kansen gecreëerd!" aldus de heer M. Lebbink - Manager Twentse Catering Groep.
Stena Line - Hoek van Holland:
"Koken, bakken en wokken stelt volledig andere eisen op volle zee dan op het vaste land. Op onze boten gelden daarom dan ook internationale scheepvaarteisen die de strengste zijn in haar soort. Speciale keuringen hebben uitgewezen dat CAS-100 volledig voldoet aan al deze eisen! Voor Stena Line dus mede de aanleiding om maar liefst 2 systemen aan te schaffen voor de HSS Discovery catamaran.
Stena Line biedt vanaf medio februari 2005 aan alle gasten welke gebruik maken van de hogesnelheidscatamaran naar Harwich de mogelijkheid om vers gewokte producten te nuttigen, bereid onder het oog van de passagier!" Een "marineproved" en uitstekend werkend systeem!" aldus de heer B. Boers - Catering Specialist Stena Line BV
Rustende Jager - Bentelo:
"CAS-100 geeft de ondernemer een extra dimensie/troef in handen in haar strijd tegen het binnenhalen van partijen binnen een locatie of op locatie. Zo heeft het CAS-100 totaalconcept, inclusief het productie, koude en warmte concept, mij de investering in 1 avond terug laten verdienen!! Reden is dat wij door CAS-100 als totaalconcept een bedrijfsfeest van maar liefst 450 mensen hebben kunnen binnenhalen die we zonder deze dimensie niet zouden hebben gehad! Het systeem heeft zich bij ons inmiddels ruimschoots bewezen. Zeer flexibel, doeltreffend en zeker." aldus de heer H. Boenders - directeur/eigenaar Boenders Catering/ Het Wapen van Beckum
De CAS-100 voordelen op een rij:
- Multifunctioneel inzetbaar, stekkerklaar,
- Mobiele unit, koken op ieder gewenste locatie.
- Inbouw unit, voor buffetten / Frontcooking.
- Verwisselbare (inschuifbare) kook-modules o.a.:
o bakplaat, grillplaat, kookplaat, wok, crêperie, ...
- Optimaal show resultaat/presentatie naar uw gast,
- Geheel hoogwaardig RVS, eenvoudig te reinigen,
- Geen warmte afvoer naar buiten, energie besparend.
- Geen afzuiging boven kook-apparatuur,
- Geen bouwkosten voor afzuigtechniek,
- Geen warmte ontwikkeling in de ruimte,
- Geen warmte ontwikkeling voor bereider,
- Geen vieze kooklucht, dampen in de ruimte,
- Directe bereiding van product, minimaal verlies,
- Éénpersoons bediening, lage personeelskosten,
Ook niemand minder dan de Nederlandse top-, TV en showkok Cas Spijkers was erg onder de indruk van CAS-100 toen hij voor het eerst geconfronteerd werd met het systeem. Profs en naamgenoten onder elkaar, de ene in het maken en bereiden van heerlijke maaltijden en voeding en de andere prof in de voorziening voor het maken ervan op iedere gewenste locatie!
Cas Spijkers was dan ook direct bereid om dit concept kracht bij te zetten op onder andere de HORECAVA 2005 en HORESCA 2005 te Zuidlaren. Cas Spijkers staat voor toegankelijkheid, bourgondisch, echt, oprecht en toegevoegde waarde. CAS-100 staat hier eveneens voor! Vandaar de samenwerking tussen beide profs.
"Het betreft hier liefde op het eerste gezicht en een unieke samenwerking tussen naamgenoten in de professionele markt van bereiding van voeding en maaltijden. Het systeem is zeer professioneel van opzet, ontwikkeling en uitvoering. Dit geldt voor het totale concept dat geboden wordt op onder andere de Horecava in Amsterdam. Belangrijkste is dat het concept waarmaakt dat wat het beloofd! Ik heb veel ervaring met showcooken in de afgelopen jaren over de hele wereld maar dit systeem voegt écht toe aan al het reeds bestaande. Absoluut het beste in zijn soort. Dit mede door het feit dat het volledig op maat ontworpen wordt en geschikt gemaakt kan worden voor iedere locatie. Dit systeem biedt voor iedereen enorme kansen!" aldus Cas Spijkers.
---- --