Gemeente Hengelo

Alzheimer Café Hengelo
Gemeentelijke advertentie in een nieuwe jasje!
Vanaf volgende week
Sinds begin 2001 wordt de gemeentelijke advertentie in het Hengelo's Weekblad geplaatst. Sinds die tijd is op verschillende momenten gevraagd hoe de lezers de advertentie ervaren. Uit een van de laatste onderzoeken kwam naar voren dat de informatie niet voldoende uitnodigt tot lezen, doordat er teveel informatie op één pagina staat, te weinig afbeeldingen worden gebruikt en er een te klein lettertype wordt gebruikt.

En dat gaat nu veranderen! Burgemeester Kerckhaert heeft namens de gemeente een nieuw contract ondertekend met Wegene, waarin is afgesproken dat de gemeente tot en met 2007 haar informatie in het Hengelo's Weekblad blijft plaatsen, maar voortaan op anderhalve pagina in plaats van een pagina. Dat betekent meer ruimte voor leuke artikelen en foto's, maar natuurlijk zullen ook de officiële mededelingen niet ontbreken. En voortaan ook nog eens in fullcolour. Het resultaat kunt u vanaf volgende week in het Hengelos Weekblad zien.
De commissie vergadert op 17 februari vanaf 19.30 uur in kamer 210 van het stadhuis. Op de

agenda staan onder meer:
woningen op de hoek Bornsestraat/ Achterhoekse Molenweg
* De commissievergadering op 22 februari komt te vervallen.

Bestuurszaken

De commissie vergadert op 21 februari vanaf 19.30 uur in kamer 210 van het stadhuis. Op de

agenda staan onder meer:

* Regionale samenwerking (regio Twente, Netwerkstad, Bestuurlijke taskforce, incl toekomst vliegveld Twente)

* Notitie en voorstel stemverhoudingen voorstel WGR-plus
* Wijziging gemeenschappelijke regeling Regio Twente
* Protocol elektronisch berichtenverkeer 2005
* Invulling actieve informatieplicht

Leefbaarheid en Jeugd

De commissie vergadert op 22 februari vanaf 19.30 uur in de Raadzaal van het stadhuis. Op de

agenda staan onder meer:

* Exploitatie Rabotheater 2006 e.v.

* Presentatie stelselwijziging inburgering
* IBOR Stedelijk Niveau

* Gemeentelijke watervisie

* Kadernota Bomenbeleid

* toezichthouders bij recreatieplassen van de Regio Twente
* Benoemingsprocedure directeuren openbare scholen voor Primair Onderwijs

Werken en Zorg

De commissie vergadert op 23 februari vanaf 19.30 uur in kamer 210 van het stadhuis. Op de

agenda staan onder meer:

* Project Integrale aanpak Huiselijk Geweld
* Voorstel invoering Wet Maatschappelijke Ondersteuning
* Onderzoek reïntegratieactiviteiten

Middelen en Economie

De commissie vergadert op 24 februari vanaf 19.30 uur in het bedrijfsrestaurant van het stadhuis. Op de agenda staan onder meer:
* Begrotingstekort 2005

* Doorstart Luchthaven Twente

* Vaststellen verordening Winkeltijden Hengelo 2005
* DIV-programma 2005-2007

* Wijziging afschrijvingstabel duurzame activa
* Verzamelwijziging 2004 Raad
Laat uw mening horen!
Balie Belastingen gesloten

Dinsdag 22 februari

De balie van de afdeling Belastingen en Verzekeringen is op dinsdag 22 februari gesloten in verband met een studiedag.

Vervangen bomen Hazenveld

Bewoners van Klein Driene en de Noork hebben in 2002 besloten het beschikbare budget van Onze Buurt aan Zet onder andere te besteden aan verbetering van de speelplekken, de verlichting en het groen. Een laatste onderdeel van de verbetering van het groen was het planten van drie bomen op 1 december 2004 op het grote grasveld hoek Josef Haydnlaan-Mozartlaan. Inmiddels is gebleken dat de drie geplante beuken ziek zijn. Daarom zijn de zieke bomen op 14 februari jl. door en op kosten van de leverancier vervangen door andersoortige bomen.

Inhaalslag "Veilig Spelen"

Binnenstad

Op 24 juni 2003 heeft het College van B en W ingestemd met het stedelijke project Inhaalslag Veilig Spelen, waarbij het speelbestand van Hengelo wijk voor wijk wordt aangepast aan de heersende Europese- en landelijke veiligheidseisen (Attractiebesluit).

Op woensdag 24 november 2004 heeft de gemeente een eerste voorstel gepresenteerd van de verdeling en grootte van de speelplekken in de Binnenstad. De verdeling en grootte is nu definitief vastgesteld.

Inloopavond

Wijkbewoners en andere belangstellenden worden van harte uitgenodigd om kennis te nemen van het voorstel voor de herinrichting van een aantal speelplekken in de Binnenstad op:


* Donderdag 24 februari 2005, van 17.00 uur tot 18.30 uur, in de Willemschool aan de Marskant 85.

Doel van deze avond is om met de aanwezigen de keuze voor de speeltoestellen op de te wijzigen speelplekken te bespreken, om te komen tot een definitieve inrichting.

tegemoetkoming is 160,- euro.
Voorbeelden inkomensgrenzen 110 % bijstandsnormen: Hoogte netto per maand:
Toelichting Vermogensgrenzen WWB
Is uw vermogen - bijvoorbeeld geld op een spaarrekening - hoger dan 10.210,- euro voor een echtpaar of 5.105,- euro voor een alleenstaande, dan komt u niet voor de tegemoetkoming in aanmerking. Is uw vermogen lager, dan komt u wel in aanmerking. 59, 7553 AE Hengelo.
Alzheimer Café Hengelo

22 februari 2005

Op dinsdagavond 22 februari a.s. vindt weer de maandelijkse bijeenkomst plaats van het Alzheimer Café Hengelo. Dit is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familie, mantelzorgers en hulpverleners. Naast contact is er ook ruimte voor informatie. Deze avond heeft het thema: "Geheugenpoli-geheugenspreekuur". Marian Aalderink zal informatie geven over het geheugenspreekuur. Aansluitend zal geriater Roel Hommes vertellen over de geheugenpoli. "Wanneer kunt u er terecht; voor wie is het bedoeld en wat is de inhoud?" Dit zijn zoal vragen die tijdens deze avond beantwoord worden.

Ook is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar tips en adviezen te geven.

De avond wordt gehouden in Café de Oriënt aan de Boerhaavelaan, in Hengelo, achterkant ziekenhuis (ingang vergadercentrum). De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De entree en het eerste kopje koffie zijn gratis. Voor informatie kunt u zich wenden tot SWOH, telefoon (074) 2426205.

Kinderopvang

Nieuwe kinderdagverblijven in register opgenomen

De Wet kinderopvang stelt eisen aan de kwaliteit van de opvang. Als een kinderdagverblijf of gastouderbureau voldoet aan alle eisen, wordt het geregistreerd in een register bij de gemeente. Deze registratie is voor ouders van belang. Als het kinderdagverblijf of gastouderbureau namelijk niet in het register voorkomt, hebben ouders geen recht op de tegemoetkoming van de Belastingdienst. Ook de werkgever kan om een bewijs van registratie vragen. In het kinderopvangregister van de gemeente Hengelo zijn onlangs de hieronder genoemde kinderdagverblijven of locaties opgenomen:

De Zeven Bergen

Enschedesestraat 119-121, 7551 EL Hengelo. Telefoon: (074) 2435324.

Locatie: Meijersweg 13, telefoon: (074) 2421844.

Aantal kinderplaatsen: 12 plaatsen dagopvang

Het Ruimteschip

Van Lennepstraat 39, 7551 AR Hengelo. Telefoon: (053)4302709.

Locatie: van Lennepstraat 39, telefoon: (074) 2470421

Aantal kinderplaatsen: 24 plaatsen dagopvang

Stichting Kindercentrum Esrein

Havezatenlaan 20, 7557 VZ Hengelo. Telefoon: (074) 2553100.

Locatie: De Petteflet, Old Ruitenborgh 31.

Aantal kinderplaatsen: 16 plaatsen dagopvang en 20 plaatsen buitenschoolse opvang.

Voorbereidingsbesluiten

De gemeenteraad heeft op 1 februari 2005 verklaard dat bestemmingsplannen worden voorbereid voor:

* het gebied Hart van Zuid

* enkele percelen aan de Flemingstraat en de Swammerdamstraat

De voorbereidingsbesluiten treden op 9 februari 2005 in werking voor de periode van een jaar.

Inzien en bezwaarschrift

U kunt de desbetreffende stukken (inclusief bijbehorende tekeningen) van 16 februari tot en met 15 maart 2005 inzien bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121. Wanneer u belanghebbende bent kunt u tijdens de inzagetermijn een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad, Posbus 18, 7550 AA Hengelo. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Bestemmingsplannen

Artikel 19 lid 1 WRO

De gemeenteraad heeft op 1 februari 2005 besloten toepassing te geven aan een artikel 19 lid 1 WRO procedure. Burgemeester en wethouders zijn van plan de verklaring van geen bezwaar aan te vragen bij Gedeputeerde Staten van Overijssel voor:

* Vikkerhoekweg 88, ten behoeve van het oprichten van een kapschuur. Het bouwplan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan.
Inzien en zienswijzen

U kunt de desbetreffende stukken van 16 februari tot en met 15 maart 2005 inzien bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121. Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijke zienswijzen indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Startdocument bestemmingsplan Naoorlogse wijken

In het kader van het project "actualisering van verouderde bestemmingsplannen", dat de gemeente Hengelo enige tijd geleden is gestart, is een startdocument opgesteld voor het plangebied Naoorlogse wijken. Het plangebied betreft globaal de wijken Noord, Hengelose Es en Groot Driene en ligt als een schil rondom het plangebied Vooroorlogse wijken.

Voordat het bestemmingsplan formeel in procedure gebracht wordt, willen wij u aan de hand van het "Startdocument bestemmingsplan Naoorlogse wijken" informeren over de wijze waarop wij denken dat het nieuwe bestemmingsplan eruit zou moeten zien. In het startdocument staat een beschrijving van de bestaande en de nieuwe planologische situatie. Wij horen graag van u of met name de door ons vormgegeven nieuwe situatie volledig en zorgvuldig tot stand is gekomen.

Vanwege de grootte van het plangebied Naoorlogse wijken is ervoor gekozen om het gebied in drieën te delen.

Inloopavonden

Wij nodigen u van harte uit voor een van de onderstaande inloopavonden. Tijdens deze inloopavonden kunt u het startdocument bekijken, vragen stellen en uw opmerkingen kenbaar maken.

Klein Driene en Groot Driene (boven de PC Hooftlaan)

Maandag 21 februari 2005, van 18.00 tot 21.00 uur in De Stiepel (openbare speciale school voor basisonderwijs), Jacques Perkstraat 11.

Hengelose Es en Sterrenbuurt e.o.

Dinsdag 22 februari 2005, van 18.00 tot 21.00 uur in de Buurt- en Speeltuinvereniging, Sloetsweg 273a.

Groot Driene (onder de PC Hooftlaan) en Anninks-Nijhofshoek

Dinsdag 1 maart 2005, van 18.00 tot 21.00 uur in De Stiepel (openbare speciale school voor basisonderwijs), Jacques Perkstraat 11. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Brummelhuis- du Sart van de afdeling Ruimtelijk Bestuursrecht, telefoon (074) 2459882.

Vaststelling bestemmingsplan Tuindorp 't Lansink

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 1 februari 2005, besluit nr. 76620 het bestemmingsplan Tuindorp 't Lansink gewijzigd heeft vastgesteld. Bij besluit van 17 oktober 2003 is Tuindorp 't Lansink door het Rijk aangewezen als Beschermd Dorpsgezicht. Tevens is besloten dat de geldende bestemmingsplannen niet voldoen aan het beschermingsvereiste en dat daarom binnen een termijn van 2 jaar een beschermend bestemmingsplan moet worden vastgesteld. Om hieraan te kunnen voldoen is het ontwerp bestemmingsplan Tuindorp 't Lansink opgesteld, waarin met name de karakteristieke bestaande ruimtelijke structuur van Tuindorp 't Lansink wordt vastgelegd. Het plangebied betreft het aangewezen beschermde dorpsgezicht, dat globaal wordt omgrensd door de volgende straten: Ainsworthstraat, spoorlijn Hengelo - Zutphen, Lansinkesweg, Willem de Clercqstraat, Beckumerstraat, Buitenweg, Lansinkweg, Chr. Huygenslaan, Industriestraat, Breemarsweg, Oelerweg en 't Onland.

Ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan is een aantal wijzigingen in het vastgestelde plan opgenomen. Het betreffen ambtshalve wijzigingen op tekstueel gebied en inhoudelijke wijzigingen mede naar aanleiding van ingediende zienswijzen.

Ter inzage en bedenkingen

Het bestemmingsplan Tuindorp 't Lansink ligt van 16 februari tot en met 15 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121 te Hengelo en de Gemeentewinkel in het stadhuis. Gedurende deze termijn kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs hiertoe niet in staat is geweest schriftelijk bedenkingen indienen bij Gedeputeerde Staten van Overijssel, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle.

Aangezien het een bestemmingsplan betreft dat gewijzigd door de raad is vastgesteld, kan tevens een ieder binnen de genoemde termijn tegen de aangebrachte wijzigingen bedenkingen indienen bij het college van Gedeputeerde Staten.

* Drilscholtenstraat 47, plaatsen kozijn

* Helhoesstraat 11, veranderen en vergroten woonhuis
* Münsterstraat 23, veranderen kozijn

* Oelerweg 49, veranderen en vergroten woonhuis
* Oude Postweg 112 A, oprichten garage-/caravanstalling
* Peckedam 11, oprichten garage

* Spieringstraat 25, veranderen en vergroten woning d.m.v. een erker
* Beekstraat 41, veranderen bioscoop (foyer)
* Bellinckhof 114, veranderen en vergroten balkon/terras
* Binnenhavenstraat 66, veranderen en vergroten bedrijfspand
* Geerdinksweg 2, veranderen gevel en plaatsen geldautomaat
* Granaatstraat nabij nr. 66, oprichten woonhuis en een bedrijfshal
* Hassinkweg 33, plaatsen gevelbelettering
* Hazenweg 25, veranderen zendmast

* Patrijsstraat nabij nr. 2, oprichten 10 woonhuizen
* Petroleumhavenstraat 5, veranderen en vergroten bedrijfspand
* Tapuitstraat nabij nr. 15, oprichten 22 woonhuizen
* Topweg 21, oprichten berging

* Waarbekenweg 2 A, oprichten installatie (tank)

Bouwaanvraag 1e fase

Een bouwaanvraag 1e fase is ingediend voor:

* Bergweg nabij nr. 34, oprichten 2 appartementencomplexen (Blok A en B)
In de week van 31 januari tot en met 4 februari 2005 is vergunning verleend voor:

* Gerrit Peuscherstraat 169, oprichten dakopbouw
* Oelerweg 32 A, plaatsen lichtbak

* Opaalstraat 5, veranderen bedrijfshal

* Steenmeijerstraat 4, oprichten unit (airco)
* Van Ostadestraat 53, veranderen en vergroten bedrijfspand Hazenweg 121. Iedere belanghebbende die door een van deze verleende De besluiten zijn genomen in de week van 31 januari tot en met 4 februari 2005. Informatie over de exacte data kunt u krijgen bij de afdeling Bouwen, telefoon (074) 2459 647.

Artikel 19 lid 3 WRO

Verzoeken om vrijstelling van de geldende bestemmingsplanbepalingen zijn ingediend voor:

* Valeriusstraat 38, veranderen en vergroten van een woonhuis dmv een erker

* Oldenzaalsestraat 211, plaatsen lichtbak
* Nico Maasstraat 49, veranderen en vergroten van een woonhuis
* Topweg 38, veranderen en vergroten van een woonhuis
* Lindenweg 7, veranderen en vergroten van een woonhuis

De bouwplannen zijn in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Burgemeester en wethouders zijn op grond van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bevoegd om voor bouwwerken als bedoeld in artikel 20 van het Besluit op de ruimtelijke ordening, vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan. Zij zijn in principe bereid de procedure te starten die ertoe kan leiden dat de vrijstelling wordt verleend, omdat het bouwplan past binnen het daarvoor gehanteerde beleid.

Ter inzage en zienswijzen

Het voornemen om vrijstelling te verlenen ligt voor een ieder van 16 februari tot 16 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121. Eventuele zienswijzen tegen dit voornemen kunt u tot 16 maart 2005 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.
artikel 15 WRO
Verzoeken om vrijstelling van de geldende bestemmingsplanbepalingen zijn ingediend voor:

* Joseph Schumpeterstraat 2, oprichten van een bedrijfshal
* Sloetsweg 94, oprichten van een woning

* Spinnersweg 20, veranderen en vergroten woning en oprichten schuur.
de betreffende bestemmingsplannen bevoegd hiervoor vrijstelling te verlenen. Zij zijn in principe bereid aan dit verzoek mee te werken. Het voornemen vrijstelling te verlenen ligt van 26 februari tot 2 maart 2005 voor belanghebbenden ter inzage bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121. Eventuele zienswijzen tegen het voornemen tot het verlenen van vrijstelling kunt u tot 2 maart 2005 schriftelijk Monumentenwet

Op 3 februari 2005 ontving de gemeenteraad van Hengelo van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg het positieve besluit inzake het aanwijzingsverzoek van boerderijcomplex 'Erve Wolfkate', tot beschermd monument.

Ter inzage en zienswijzen

Het verzoek ligt vanaf woensdag 16 februari ter inzage bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121. Op grond van artikel 4 van de monumentenwet 1998 stellen burgemeester en wethouders belanghebbenden in de gelegenheid hun zienswijzen, binnen 6 weken na dag van publicatie, schriftelijk kenbaar te maken aan het College van B en W, Postbus 18 7550 AA Hengelo.

Informatie

Voor informatie over het verzoek of de procedure kunt u zich wenden tot de heer Stegeman, monumentenzorg, telefoon (074) 2459120.

beschikking is vastgesteld dat op de volgende locatie sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging zonder saneringsurgentie:
* hoek van de Dieselstraat en Leeghwaterstraat, kadastraal bekend bij gemeente Hengelo onder sectie 1, nummer 1241. Daarnaast wordt Naar aanleiding van de ter inzage legging van de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingediend. De definitieve beschikking wijkt dan ook niet af van de ontwerpbeschikking
Ter inzage en bezwaar
De definitieve beschikking ligt van 16 februari tot en met 29 maart opnemen met de heer Harms, telefoon (074) 2459109. Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode hun eventuele bezwaren schriftelijk kenbaar maken aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.
Vergunningbesluit
Burgemeester en wethouders hebben een revisievergunning (artikel 8.4 lid 1) verleend aan:

* NS Railinfrabeheer B.V., Stationsplein 1, voor het spoorwegemplacement.

De vergunning betreft het rangeren van wagons, waaronder wagons geladen met gevaarlijke stoffen, en het in werking hebben van installaties voor onderhoud en reparatie van treinstellen. In de vergunning wordt extra aandacht besteed aan de voorschriften op het gebied van geluid en externe veiligheid. Deze voorschriften zijn gebaseerd op huidige inzichten en milieueisen. De voorschriften leiden, in stappen, tot verbetering van de milieukwaliteit en veiligheid rond het emplacement en tot vermindering van de hinder. Een belangrijk onderdeel van de vergunning is dat het rangeren van wagons geladen met chloor en andere zeer giftige gassen wordt verboden met ingang van het moment dat de chloorproductie bij AKZO wordt beëindigd en uiterlijk met ingang van 1 januari 2007.

Ook voor wat betreft andere milieuaspecten zijn aan de vergunning voorschriften verbonden, die ten doel hebben nadelige gevolgen voor het milieu te voorkomen dan wel zoveel mogelijk te beperken.

Voor alle duidelijkheid wordt er op gewezen dat de vergunning alleen betrekking heeft op het rangeren van treinen. Doorgaande treinen vallen onder een andere regelgeving en kunnen niet in deze vergunning worden betrokken.
Het vergunningbesluit en andere van belang zijnde stukken liggen van 16 februari tot en met 29 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Milieu, Stadskantoor, Hazenweg 121.

Beroep tegen deze vergunning kan worden ingesteld door degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit, degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Een beroepschrift moet zijn voorzien van een motivering, een dagtekening en een ondertekening en moet uiterlijk 30 maart 2005 zijn verzonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Daarnaast kan tegelijk met of direct na een beroepschrift bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek worden gedaan om het treffen van een voorlopige voorziening. Het griffierecht voor het in behandeling nemen van een beroepschrift bedraagt ( 138,- en eenzelfde bedrag voor een verzoek om een voorlopige voorziening (voor rechtspersonen geldt voor beide gevallen een bedrag van ( 276,-). Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de afdeling Milieu.

Een vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij tijdig een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. De vergunning wordt dan niet eerder van kracht dan nadat op dit verzoek is beslist.
Het plan bestaat om een revisievergunning (artikel 8.4 lid 1) te verlenen aan:

* Aannemersbedrijf Boink, Wullenweg 240, voor de bedrijfsinrichting. Aan deze (ontwerp)vergunning worden voorschriften verbonden, die ten De ontwerpbeschikking, de daarbijbehorende aanvraag en andere ingebrachte stukken liggen van 16 februari tot 17 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Milieu, Stadskantoor, Hazenweg 121. van bovengenoemde termijn schriftelijk bedenkingen inbrengen. Gemotiveerde bedenkingen kunt u richten aan het College van B en W, kan verzoeken om een openbare zitting waar mondeling bedenkingen kunnen worden ingebracht en waar tevens gelegenheid bestaat voor een gedachtewisseling over het ontwerp van de beschikking. Omdat de openbare zitting in beginsel tijdens de inzagetermijn moet plaatsvinden, moet een verzoek daartoe tijdig worden gedaan. Tegen de later op de aanvraag te nemen beschikking kan in beginsel alleen beroep worden ingesteld en om een voorlopige voorziening worden gevraagd door degenen die tijdig bedenkingen hebben ingebracht. Bij de bekendmaking van de definitieve beschikking wordt hierover nadere informatie verstrekt.
Werk aan de weg
Aquamarijnstraat
In verband met het leggen van een aardgasleiding zal de Aquamarijnstraat vanaf de Granaatstraat tot de eerste T - splitsing Aquamarijnstraat tot en met 25 maart 2005 worden afgesloten voor het verkeer.

* In de nacht van dinsdag 15 februari op woensdag 16 februari 2005,
* In de nacht van maandag 21 februari op dinsdag 22 februari 2005, van 23.00 tot 7.00 uur, aan het baanvak Zutphen-Hengelo, tussen de gemeentegrens en het station Hengelo.