PERSBERICHT - 2005-02-10
Culinair uitstapje geeft inzicht in geheimen Turkse keuken
Nieuw bij HI: dagje koken met Turkse chef
Holland International biedt in de nieuwe zomerbrochure Istanbul een
even originele als unieke kookexcursie. Tijdens deze excursie wanen
deelnemers zich voor één dag chef-kok in de Turkse keuken. Na een
bondige uitleg over de geschiedenis van de Turkse keuken, gaan
deelnemers samen met een professionele Turkse chef-kok de keuken in om
vier verschillende Turkse gerechten te maken.
Klanten van Holland
International hebben de keuze uit het maken van mezes (kleine
gerechten vergelijkbaar met Spaanse tapas, zie foto), Ottoman
recepten, regionale gerechten en diverse andere Turkse recepten. De
excursie wordt afgesloten met een uitgebreide lunch.
Op deze manier kunnen klanten van Holland International het Turkse
Istanbul niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk proeven, aldus
Jaap de Carpentier Wolf, woordvoerder van Holland International. De
bestemmingenexpert biedt de kookexcursie exclusief aan op de
Nederlandse reismarkt. Doordat de groep bestaat uit maximaal zes koks
in spe kunnen deelnemers rekenen op persoonlijke aandacht en
begeleiding. Deze excursie is bij te boeken voor 64 Euro per persoon.
Brochure Istanbul
Holland International bracht recent de gloednieuwe zomerbrochure
Istanbul op de Nederlandse reismarkt. De bestemmingenspecialist speelt
hiermee in op de stijgende vraag naar deze populaire Turkse stad waar
Azië en Europa letterlijk samenkomen.
Deze zomerbrochure omvat maar liefst dertig hotels,
vluchtmogelijkheden met vier luchtvaartmaatschappijen en keuze uit
twaalf excursies. De klant heeft hiermee volop flexibiliteit bij de
samenstelling van zijn city-trip naar Istanbul. Een driedaagse
city-trip naar Istanbul is al te boeken vanaf 215 Euro per persoon.