AutoRai

Saab introduceert on-line leasecalculator

(8-2-2005)
Saab Lease biedt de zakelijke rijder voortaan de mogelijkheid zelf een leasecalculatie te maken. Via www.saableasetarief.nl kunnen geïnteresseerden berekenen hoeveel de Saab van hun keuze maandelijks kost.
Duidelijkheid en transparantie, dat zijn de wensen van de moderne consument als het om leasetarieven en voorwaarden gaat. Internet is hiervoor een uitstekend medium. Daarom biedt Saab Lease als een van de eerste merkgebonden leasemaatschappijen on-line een offerte aan. Door enkele gegevens in te voeren (zoals de auto inclusief opties, de gewenste looptijd van het contract en het jaarkilometrage) verschijnt met enkele muisklikken een leasetarief per maand. Dankzij deze calculator krijgen consumenten snel inzicht in de concurrerende tarieven die Saab Lease biedt. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend.

9-3 Sport Estate
Na de zomer is de nieuwe Saab 9-3 Sport Estate leverbaar. Een auto die de functionaliteit van een stationwagon verenigt met de eigenzinnigheid van Saab. Via www.saableasetarief.nl kunnen geïnteresseerden nu al zien hoe voordelig deze Saab straks uitvalt.

Rekenen op de RAI
Op de AutoRAI (10 t/m 20 februari 2005) wordt het nieuwe leaseconcept van Saab gelanceerd. Al op de beursvloer kunnen bezoekers het leasebedrag van hun favoriete Saab uitrekenen. Saab heeft daarvoor op de stand vier computers geplaatst.