BNN

DE MAKING OF VET HARD BIJ BNN

Op 3 februari gaat de nieuwe actiekomedie Vet Hard in première waar BNN coproducent van is. Om een voorproefje te krijgen zendt BNN woensdag 26 januari van 00.20 tot 00.45 uur De Making of Vet Hard uit.

De Making of Vet Hard geeft een uniek kijkje in de keuken van deze hilarische nieuwe Nederlandse speelfilm. Hoe komen stunts tot stand en hoe is de sfeer onderling tijdens zo'n draaiperiode? Hoofdrolspelers Jack Wouterse (Bennie), Bracha van Doesburgh (Katia), Kürt Rogiers (Koen) en regisseur Tim Oliehoek laten zien hoe de opnames waren.

Na ruim vijf jaar in de gevangenis te hebben vastgezeten voor een overval keert Bennie weer terug om het gewone leven op te pakken en zich verre te houden van misdaden. Maar dan hoort Bennie dat zijn pleegvader in het ziekenhuis ligt met een ernstige leveraandoening. De laatste wens van zijn pleegvader is zijn biologische zoon Koen te ontmoeten. Nadat Bennie Koen heeft getraceerd en op spectaculaire wijze heeft bevrijdt, besluiten ze samen zijn leven te redden door hem aan een nieuwe lever te helpen. Dan moet er alleen wel ruim driehonderdduizend euro opgehoest worden. Ze belanden in de meest bizarre situaties die met de nodige humor worden opgelost.

Op maandag 31 januari wordt De Making of Vet Hard herhaald van 23.00 uur tot 23.30 uur bij BNN op Nederland 2.