EVD

Italië: Market Research Metal Sector Italy

---

Beschrijving:

De Italiaanse metaalbewerkingsindustrie is een zeer omvangrijke sector en omvat een groot aantal segmenten. In de marktverkenning wordt een drietal segmenten uitvoerig belicht: productie van landbouwmachines, productie van intern transportmaterieel en de voedingsmiddelen-, dranken- en tabakindustrie. De marktverkenning bevat bovendien informatie over de algemene economische ontwikkeling in Italië en de Italiaanse metaalsector in het algemeen.
Per deelsector komen de volgende aspecten aan de orde: omvang (omzet, productie en werkgelegenheid), bedrijfsstructuur en organisatie, trends en ontwikkelingen, technische ontwikkeling, flexibiliteit in productie en internationale ervaring. Verder wordt aandacht geschonken aan de import van grondstoffen, de export van eindproducten en de rol die Nederlandse bedrijven hierin spelen.
Er is veel statistisch materiaal opgenomen. De marktverkenning bevat een groot aantal verwijzingen naar brancheorganisaties en relevante instanties. Hij biedt een overzicht van de kansen voor Nederlandse bedrijven om uitbesteding van productie bij Italiaanse bedrijven onder te brengen.
De marktverkenning is gemaakt in opdracht van de EVD en in samenwerking met het Nederlandse consulaat-generaal te Milaan.

Kosten:

50 euro

Bestellen bij:

EVD, Facilitaire Zaken,
Postbus 20105, 2500 EC Den Haag
Fax: (070) 778 88 89
Dit marktrapport aanvragen!

31.01.2005
---

Bron: EVD-marktrapport
Nummer: 119564

Meer informatie over dit onderwerp is op te vragen onder vermelding van nummer 119564 bij de medewerker Italie (Paul Versluis), e-mail Italie, fax (070) 385 80 97, telefoon (070) 778 89 42.


---