AUDAX
http://www.audax.nl

AKO Valkenswaard wint Volkswagen Lupo!

Ieder jaar reikt AKO, de leukste leeswinkel van Nederland, aan één winkel de prijs Beste filiaal van het jaar uit. Dit jaar vond de prijsuitreiking plaats op woensdag 26 januari jl. Aangezien AKO een uitstekend jaar achter de rug heeft, was de prijs voor de winnaar dit jaar niet gering. De beloning voor het beste filiaal van 2004 was een Volkswagen Lupo! En deze gloednieuwe auto werd gewonnen door AKO Valkenswaard!

Annemarie Wils-Plompen, de filiaalmanager van AKO Valkenswaard en gelukkige winnares, had dit natuurlijk nooit verwacht en was bij het horen van haar naam als winnares van de auto met stomheid geslagen. Het filiaal in Valkenswaard stak met kop en schouders boven de andere winkels uit en dat kwam voor Annemarie als een verrassing.

Om te bepalen wie de winnaar van de auto zou worden, zijn de filialen gedurende het hele jaar 2004 beoordeeld op allerlei punten. Zo werd er gekeken naar de omzet, de verzorging van het winkelinterieur, nauwkeurigheid van de administratie en klantvriendelijkheid (dat bij AKO hoog in het vaandel staat onder de noemer Service met een glimlach). Alles bij elkaar opgeteld kwam AKO Valkenswaard als winnaar uit de bus. U vindt AKO Valkenswaard in winkelcentrum De Kerverij.

Over AKO
De AKO-winkelketen bestaat al meer dan 100 jaar. Oorspronkelijk als Amsterdamse Kiosk Onderneming in de hoofdstad gestart, heeft AKO nu al meer dan 80 filialen verspreid over heel Nederland. De AKO-winkels bieden een actueel en divers assortiment, bestaande uit tijdschriften, boeken, strips, kranten, kantoorartikelen en service-artikelen zoals rookwaren, strippenkaarten, telefoonkaarten, Staatsloten en Lotto-producten. De AKO-winkels zijn veelal gevestigd op A1-locaties, in (fun shopping) winkelcentra, op NS-stations en Schiphol; locaties met veel traffic.

(einde persbericht)
Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met:

AKO Valkenswaard
Winkel centrum Kerverij
Kerverij 30
5554 CM Valkenswaard
Telefoon (040) 2912312
Filiaalmanager Annemarie Wils-Plompen