CDA

24-01-05
Presentatie De levende gemeente- Handreiking gemeenteprogram 2006-2010 Donderdag 27 januari a.s. wordt in Café Brasserie Dudok (Hofweg 1) te Den Haag De levende gemeente- Handreiking gemeenteprogram 2006-2010 gepresenteerd door commissievoorzitter Jan Krapels.

De Handreiking wordt vervolgens toegelicht door Jan Krapels en overhandigd aan partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart en Greetje de Vries-Leggedoor (bestuurslid en penningmeester van de CDA-bestuurdersvereniging). Beiden geven een korte reactie. De perspresentatie begint om 16.45 uur.

De Handreiking gemeenteprogram bevat voorstellen voor de keuzes die gemeentelijke afdelingen van het CDA kunnen maken bij de opstelling van hun programmas voor de gemeenteraadsverkiezingen van 8 maart 2006.

De Handreiking is een coproductie van het CDA en de CDA-bestuurdersvereniging.

De Handreiking gemeenteprogram is onder embargo tot het moment van presentatie (donderdag 27 januari 16.45 uur) beschikbaar. Vanaf donderdag 27 januari 11.00 uur is een exemplaar verkrijgbaar op het Partijbureau, Dr. Kuyperstraat 5 te Den Haag en bij de Afdeling Voorlichting van de CDA Tweede-Kamerfractie.

Aansluitend aan de presentatie vindt vanaf 18.30 uur eveneens in Dudok het Rondje CDA plaats met burgemeester Leers van Maastricht. Meer informatie >>