Gemeente Alblasserdam

Nieuwsberichten

14-01-2005

Benefietsportavond voor Azië in sportcentrum Blokweer

Op woensdag 26 januari a.s. organiseert de gemeente Alblasserdam in samenwerking met de volleybalver. Smash '66 en korfbalver. CKC Kinderdijk een benefietsportavond in sporthal Blokweer. Het doel is even simpel als sympathiek: met een lokaal sportief initiatief extra geld ophalen voor de 'Actie 555 Help Azië'.
Om 20.00 uur speelt dames 1 van de volleybalver. Smash'66 tegen dames
1 van de Eredivisieclub Sliedrecht Sport, de absolute top in Nederland en CKC Kinderdijk speelt vervolgens om 21.00 uur tegen tweede klasser Sporting Delta uit Dordrecht. De sporthal is vanaf 19.30 uur geopend. De gemeente neemt voor deze avond alle kosten voor haar rekening. Een toegangskaartje voor deze avond kost 10,00.
Toegangskaarten zijn vanaf woensdag 19 januari a.s. te koop via de medewerkende verenigingen Smash '66 en CKC Kinderdijk en in het sportcentrum Blokweer, Esdoornlaan 25.
Ook worden er business-seats verkocht aan de locale ondernemers van de Ondernemerskring Alblasserdam en daarnaast worden ook de besturen van de plaatselijke sportverenigingen uitgenodigd.

Sportcentrum Blokweer De gemeente is uitnodigende partij en hoopt dat veel sportminded publiek en ondernemers voor het goede doel op deze avond de weg naar het sportcentrum weten te vinden. Omdat, zoals reeds is vermeld, de gemeente alle kosten voor haar rekening neemt, komen alle opbrengsten direct ten goede aan de 'Actie 555 Help Azië'.