PGGM


Drs. E. F. (Else) Bos nieuwe hoofddirecteur Investments PGGM Met ingang van 15 maart 2005 is Else Bos benoemd tot hoofddirecteur Investments en lid van de hoofddirectie van PGGM in Zeist.

Drs. Else Bos (1959) is sinds november 2002 in dienst van PGGM als director Third Party Management, Operations & Staff binnen PGGM Investments. Daarvoor was zij twee jaar als co-head Investments werkzaam bij NIB Capital Asset Management en een aantal jaren als COO bij ABN AMRO Asset Management.

Else Bos volgt Roderick Munsters op, die per 1 maart aanstaande in dienst treedt van ABP als directeur Vermogensbeheer.

Hans Alders, bestuursvoorzitter van PGGM, over de benoeming: De interne opvolging van deze zo belangrijke post beschouwen we als de beste garantie voor voortzetting van het succesvolle beleggingsbeleid van PGGM.

Karel Noordzij, voorzitter hoofddirectie, over zijn nieuwe collega: Ik zie uit naar de komst van Else in ons directieteam. Ze heeft ruime ervaring in de beleggingswereld, en is een motiverende manager. Op beide fronten heeft ze zich ruim bewezen binnen PGGM.

PGGM verzorgt de pensioenregeling voor ruim 1 miljoen premiebetalenden, 165.000 pensioengerechtigden en 600.000 oud-werknemers in de sector zorg en welzijn. Het belegd vermogen bedraagt momenteel EUR 60 miljard.

PGGM - 26 januari 2005