NOS

WK Sprint in Salt Lake City live bij de NOS 18-01-'05 De NOS verslaat op zaterdag 22 en zondag 23 januari rechtstreeks de WK Sprint in Salt Lake City voor dames en heren. De schaatswedstrijden zijn op televisie te volgen via NOS Studio Sport op Nederland 2: zaterdag van 19.55 tot 00.20 uur, zondag van 19.55 tot 00.28 uur.

Op Radio 1 doet NOS Langs de lijn rechtstreeks verslag van dit schaatsevenement: zaterdag van 20.00 tot 00.00 uur, zondag vanaf 20.00 uur in de reguliere uitzending en vanaf 21.00 uur in een extra lange uitzending van NOS 't Hek van de Dam (tot 23.00 uur).

Voor de NOS Studio Sport-uitzendingen verzorgt Frank Snoeks het commentaar vanuit Salt lake City. In de studio zitten Martin Hersman om de analyse van de heren te verzorgen en Ria Visser voor de analyse van de dames. Mart Smeets en Erik van Dijk doen in Salt Lake City de interviews. De presentatie is in handen van Dione de Graaff.

Voor NOS Langs de lijn verslaat Jacques Chapel de WK Sprint.

De Nederlandse deelnemers aan de WK Sprint zijn Jan Bos, Gerard van Velde, Jacques de Koning en Erben Wennemars (heren) en Frouke Oonk, Annette Gerritsen, Marieke Wijsman en Marianne Timmer (dames). Wennemars en Timmer verdedigen hun titel.