3 e persbericht van maandag 17 januari 2005

Eindhoven 17-01-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Schoudertas uit fietstas gehaald

Op de Muzenlaan is maandag rond 17.35 uur de schoudertas van een 22-jarige vrouw uit Waalre gestolen. De vrouw fietste over de Muzenlaan toen ze werd ingehaald door twee personen op een bromfiets. Plotseling voelde ze dat aan haar schoudertas, die in haar fietstas zat, werd getrokken. De vrouw werd geduwd waardoor ze viel. De daders gingen er vervolgens met haar tas vandoor. In de tas zaten ongeveer 20 euro, een rijbewijs en enkele pasjes.

Eindhoven: Verdachte van bedreiging ex aangehouden

In zijn woning in Strijp is maandag rond 19.30 uur een 29-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen van zijn 38-jarige ex-vriendin in haar woning in Strijp eerder die dag. De man is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte van vernieling aangehouden

Op de Mathildelaan is maandag rond 20.00 uur een 38-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van het vernielen van een reclamezuil op de Mathildelaan kort voor zijn aanhouding. Hij is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Helmond: Verkeerscontroles

Op de Paulus Potterlaan, de Nachtegaallaan, het Nieuwveld en op de Heistraat zijn maandag verkeerscontroles uitgevoerd. In totaal werden 91 bekeuringen uitgedeeld, waaronder 74 voor het niet dragen van de autogordel.

Asten: Snelheidscontrole

Op de Dijkstraat zijn maandag tussen 13.30 en 14.30 uur 207 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 55 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u.