Politie Zeeland


Z-368-2005 Getuigen gezocht van mishandeling

De politie van Terneuzen zoekt getuigen die gezien hebben dat er een zware mishandeling is gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag tussen 04.00 en 05.00 uur.
Een 19-jarige jongen uit Terneuzen is tussen die tijdstippen flink mishandeld door een andere man, van wie nog geen gegevens bekend zijn. De twee zijn, vanuit een horecagelegenheid in het centrum van Terneuzen, samen de Noordstraat ingelopen en voor een winkel heeft de 19-jarige een aantal vuistslagen in het gezicht gekregen van de onbekende man. Ook werd de 19-jarige tegen zijn oren geslagen en werd hij gedwongen een steegje in de Noordstraat in te lopen. Tijdens het lopen werd hij weer meerdere malen geslagen. Uiteindelijk kwamen de twee in de Walstraat terecht en daar heeft de man de 19-jarige nog een kopstoot gegeven en begon hij de jongen te bedreigen. Hier vandaan is de 19-jarige jongen naar zijn woning gelopen en heeft hij zich onder behandeling van een arts gesteld. De arts constateerde dat de jongen behoorlijke verwondingen had opgelopen door de mishandeling. Hij heeft twee kapotte trommelvliezen, een scheur in zijn kaak, een tand is uit zijn mond geslagen, blauwe ogen, opgezwollen voorhoofd en een gezwollen wang. Mocht er iemand zijn die de twee mannen heeft gezien in de nacht van zaterdag op zondag tussen 04.00 en 05.00 uur, dan verzoekt de politie om zich te melden bij de politie in Terneuzen, of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.


O-369-2005 Poging bedrijfsinbraak

In een bedrijf aan de Dorpsstraat in Krabbendijke is vannacht gepoogd in te breken.
De poging vond plaats tussen 03.00 en 03.30 uur vannacht. Door de dader(s) is geprobeerd een ruit te breken. Hierdoor is de hele ruit gebarsten, hij is echter niet kapot gegaan, zodat de inbreker(s) onverrichter zake weer konden vertrekken. Een schadebedrag is nog niet bekend.


O-370-2005 Heler aangehouden

Omstreeks 07.54 uur vanmorgen is in de St. Jacobsstraat in Goes een 27-jarige Goesenaar aangehouden.
De man wordt verdacht van heling. Hij bood cd's voor verkoop aan, voor een bedrag ver beneden de verkoopwaarde. Na verhoor werd de man weer in vrijheid gesteld.


O-371-2005 Aanrijding Heinkenszand

Vanmiddag omstreeks 13.10 uur heeft op de kruising Heinkenszandseweg/Dorpsstraat/Oudekamerseweg in Heinkenszand een aanrijding plaatsgevonden.
Een 80-jarige automobiliste uit Heinkenszand stond stil in de Dorpsstraat en trok op om de kruising over te steken. Juist op dat moment reed een 45-jarige automobilist uit Heinkenszand over die kruising. Hij kon de 80-jaige vrouw niet meer ontwijken en het gevolg was een aanrijding tussen de twee voertuigen. Beide voertuigen raakten beschadigd en moesten weggesleept worden.


O-372-2005 Diefstal uit auto Renesse

Op de Stoofwekken in Renesse stond tussen zaterdag 22.00 uur en zondag 12.00 uur een auto geparkeerd.
Tussen die tijdstippen werd er uit de auto een autoradio weggenomen. Een schadebedrag is nog niet bekend.