Provincie Flevoland




Ter inzage leggingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de stukken die ter inzage liggen. U kunt deze stukken inzien op werkdagen tijdens openingsuren van de genoemde instellingen en in het provinciehuis.

Tekst ontwerp besluit intrekking beleidsregels plaatsing windmolens

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben besloten de op 21 februari 2001 vastgestelde beleidsregel plaatsing windmolens in te trekken. Het besluit treedt in werking de dag nadat het besluit is gepubliceerd dat Provinciale Staten van Flevoland de "partiele herziening Omgevingsplan Flevoland, voorlopige stop plaatsing windmolens" hebben vastgesteld.

Download

1. 'Bekendmaking beleidswijziging plaatsing windmolens' (doc) Zie het origineel

2. 'Ontwerp besluit tot partiele herziening van het omgevingsplan flevoland'
Zie het origineel

3. 'Tekst intrekken ' Zie het origineel

Kennisgeving goedkeuringsbesluit dijkversterkingsplan bijzondere locatie Lelystad

Het dijkversterkingsplan bijzondere locatie Lelystad, het m.e.r.-beoordelingsbesluit, de brief van het Waterschap Zuiderzeeland aan Gedeputeerde Staten van Flevoland over de vaststelling van het dijkversterkingsplan bijzondere locatie Lelystad, het besluit dat nodig is voor de uitvoering van het dijkversterkingsplan en de brief van Gedeputeerde Staten van Flevoland aan het Waterschap Zuiderzeeland over de goedkeuring van het dijkversterkingsplan bijzondere locatie Lelystad liggen, met deze kennisgeving, op werkdagen tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage van 8 december 2004 tot en met 19 januari 2005 op de volgende plaatsen:

1. In het provinciehuis van Flevoland, Visarenddreef 1, te Lelystad;
2. Bij Rijkswaterstaat, Directie IJsselmeergebied (gebouw Larserpoort), Albert Einsteinweg 4, te Lelystad;

3. Bij het Waterschap Zuiderzeeland, Lindelaan 20, te Lelystad;
4. In het gemeentehuis van de gemeente Lelystad, Stadhuisplein 2 te Lelystad