Ingezonden persbericht

Goedkoopste-training.nl schudt opleidingsland wakker

AMSTERDAM, 20050103 -- Goedkoopste-training.nl biedt een breed scala kwalitatief hoogstaande (bedrijfs-)trainingen met een 'laagste prijs garantie'. Dit nieuwe initiatief richt zich op organisaties die de hoge tarieven in opleidingsland meer dan beu zijn. Ze kunnen er terecht voor trainingen (en trainingsadviezen) op het gebied van Human Resource Management en persoonlijke ontwikkeling.


Goedkoopste-training.nl speelt actief in op de toegenomen prijsbewustheid van het bedrijfsleven, overheden en instellingen. De nieuwe website biedt standaardtrainingen aan, die hun rendement hebben bewezen maar waarvan de ontwikkelingskosten allang zijn terugverdiend. Trainers hoeven zodoende geen lange en kostbare voorbereidingstijd in rekening te brengen, omdat ze de bewuste training soms al tientallen keren hebben verzorgd. Voor opdrachtgevers betekent dat een aantrekkelijk prijskaartje voor kwalitatief uitstekende trainingen.

Omdat de prijs in verhouding hoort te staan met kwaliteit, hanteert Goedkoopste-training.nl een zeer effectieve aanpak. Via de website zijn praktisch alle standaardtrainingen op het gebied van HR en persoonlijke ontwikkeling te boeken. Hierbij maakt men gebruik van gebalanceerde trainingsprogramma's, werkvormen die zich in het verleden bewezen en ervaren trainers met een gedegen trackrecord. De dienstverlening verloopt volledig via internet. Van eerste contact tot planning en organisatie van de trainingen.

Tegenover dit pakket staat een uiterst transparant prijsmodel. Dat betekent onder meer een vaste prijs per training op basis van vaste tarieven voor trainers en acteurs. De prijzen die via Goedkoopste-training.nl gecommuniceerd worden, zijn all-in. Wil de opdrachtgever toch een intake- of kennismakingsgesprek, dan worden daar standaard meerkosten voor in rekening gebracht.

Goedkoopste-training.nl vult het gat in de markt, dat ontstaat door de prijsstijgingen van de afgelopen jaren en de toenemende prijsbewustheid (en ontevredenheid) bij afnemers. De zeer concurrerende prijsstelling van Goedkoopste-training.nl en de unieke laagste prijs garantie is mede het gevolg van het zo goed als ontbreken van overhead. De website van Goedkoopste-training.nl is inmiddels on-line.


www.goedkoopste-training.nl


December 2004