Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AccountView benoemt Wim van Lemmen tot Technisch Directeur

Amsterdam, 3 januari 2005 AccountView, de Nederlandse producent van geïntegreerde bedrijfssoftware voor het midden- en kleinbedrijf, heeft per 1 januari 2005 Wim van Lemmen (41) benoemd tot Technisch Directeur. Daarmee volgt hij Vincent Bloem op, die de functie van Chief Technical Officer (CTO) gaat vervullen.

Met zijn benoeming krijgt Van Lemmen formeel de dagelijkse leiding over de softwareontwikkelafdeling en maakt hij deel uit van het managementteam van AccountView. Van Lemmen trad in april 2004 aan als development manager bij AccountView en kan bogen op ruim vijftien jaar professionele ervaring met het bouwen van business software bij Baan Development. Daar is hij begonnen als softwareontwikkelaar, om vervolgens verschillende managementfuncties te bekleden waarin softwareprocesmanagement steeds een essentieel onderdeel vormde. Van Lemmen gaat zijn ervaring inzetten om de functionaliteit en kwaliteit van de producten van Accountview verder te verbeteren. Daarbij richt AccountView zich zoals voorheen op de ontwikkeling van business software voor bedrijven in het MKB met 5 tot 75 werkplekken en hun accountants.

Vincent Bloem blijft als CTO deel uitmaken van de directie van AccountView en gaat zich toeleggen op technologietrends en strategieontwikkeling. Bloem blijft in deze rol sterk betrokken bij het bedrijf waarvan hij al sinds de oprichting in 1987 een van de directieleden is.

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 12.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op langdurige relaties. Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Allianz Europe, KNMI, GIBO Groep, NIBM Toyota, Koningszuivel, Xenos en Free Record Shop Online. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.



Ingezonden persbericht